Jennifer Lopez össze fog törni, ha Ben Affleck továbblép, de „felveszi a kesztyűt"

Getty Images -
kapcsolat Ben Affleck Jennifer Lopez
A sztárpár kacsolatának végleg vége, de az énekesnő nem rajong azért, hogy exe továbblépjen. Ha Ben Affleck így tesz, Jennifer Lopez „felveszi a kesztyűt".

Jennifer Lopez már negyedszer válik, Ben Affleckkel való kapcsolatát hivatalosan augusztus 20-án zárta le azzal, hogy beadta a válókeresetet, de valójában sokkal hamarabb, már áprilisban véget ért a nagyívű románc. Míg az énekesnő a sebeit nyalogatja, a színész alig várja, hogy lezáruljon múltja ezen szakasza, és újra belevethesse magát az ismerkedésbe. Ez azonban nagyon nem tetszik Lopeznek, ezért figyelmeztette is Afflecket arra, vigyázzon, hogy mit csinál.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez nem akarja, hogy Ben Affleck továbblépjen
Forrás: Getty Images via AFP

Ha Ben Affleck továbblép, Jennifer Lopez felveszi a kesztyűt

Miután Jennifer Lopez megerősítette szakítását elhidegült férjétől, Ben Afflecktől azzal, hogy kedden, augusztus 20-án beadta a válókeresetet, egy forrás elmondta, hogy J. Lo aggódik amiatt, hogy leendő exe túl gyorsan továbblép. „Már a különválásuk előtt is panaszkodott Ben az intimitásuk állapotára, így kétségtelen, hogy alig várja, hogy újra randizhasson" - mondja az illető. „De J. Lo figyelmeztette Bent, hogy ha újra aktiválja  társkeresőn a profilját, vagy túl messzire megy a vadászásban, felveszi a kesztyűt."

Az 55 éves Jennifer Lopeznek ugyanis, aki 20 évvel az eredeti románcuk után újra összejött az 52 éves férfival, a 2004-es szakításuk volt a legnagyobb szívfájdalma: „A következő 18 évben egy spirálba kerültem, egyszerűen nem tudtam rendbe jönni." Most, hogy a duó újabb nagy horderejű szakítás előtt áll, a forrás szerint „Jen úgy érzi, Ben teljesen összezavarta. Ha a férfi túl messzire taszítja őt, össze fog törni."

Jennifer Lopez barátaink elege van az énekesnő bohóckodásaiból: már negyedszer adja be a válókeresetet

Egy, a sztárhoz közel álló forrás arról nyilatkozott, hogy a Lopezhez közelállók belefáradtak a sztár kaotikus szerelmi életébe. „Négy sikertelen házasság után a barátai úgy érzik, hogy magába kellene néznie, és önmagára kellene koncentrálnia, ahelyett, hogy azt nézi, mások mit akarnak tőle. Végre rá kellene jönnie, hogy ki ő és mit akar az élettől" - mondta a bennfentes a sztár Ben Afflecktől való válása után.

Ben Affleck nyugodtabb mint valaha Jenifer Garner oldalán

Ben Affleck és exfelesége, Jennifer Garner tündököltek együtt, miközben a színész házasságának éppen végleg vége szakadt. A sztáron nem látszott, hogy bármennyire megviselte volna tönkrement kapcsolata sőt, nyugodtabb és vidámabb volt, mint valaha.

 




 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.