Ben Affleck lányát Jennifer Lopez ruhájában fotózták le

ruhacsere Ben Affleck Jennifer Lopez
Violet Affleck, Ben Affleck legidősebb lánya mostohaanyja rózsaszín ruhájában lépett az utcára. Jennifer Lopez még Valentin-napon viselte ezt a kreációt.

Miközben sorra érkeznek a találgatások Ben Affleck és Jennifer Lopez válásával kapcsolatban, a 18 éves Violet mostohaanyja ruhájába bújt. Jennifer Lopez 2023-ban viselte ugyan ezt a ruhát egy Valentin-napi randin Violet édesapjával, Ben Affleckkel.

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Vajon Violet Affleck Jennifer Lopez más ruháját is hordja?
Forrás: Getty Images/

Violet Affleck lazán, Jennifer Lopez elegánsan viselte ugyan azt a ruhát

A 18 éves fiatal egy kétszínű Dolce & Gabbana ruhát viselt vasárnap Los Angelesben, amikor Jennifer 16 éves ikreivel, Max-szal és Emme-vel ebédeltek együtt. Violet könnyed, kissé bohókás stílust sugárzott a kétszínű, V-alakú nyakkivágású Dolce & Gabbana wrap ruhában. A sifon darab omló ujjakkal és rózsaszín kontrasztos redőkkel rendelkezik. A lenyűgöző ruha kiegészítéseként lazább megközelítést választott, és a megjelenését piros fűzős tornacipővel és fehér tornazoknival egészítette ki. Violet laza viseletével ellentétben a stílusikon JLo korábban egy Dolce & Gabbana övvel és csillogó gyémánt fülbevalókkal dobta fel a fodros ruhát, amikor 2023 februárjában romantikus Beverly Hills-i vacsorára mentek Bennel. 

Hogyan festett Violet Jennifer Lopez ruhájában? Nézd meg itt!

Ez még majd egy évvel azelőtt történt, hogy a házassági problémákról szóló pletykák felszínre kerültek. Violet és JLo közös divatérzéke aligha lepi meg a rajongókat, különösen azután, hogy a párt együtt látták vásárolni Hamptonsban a július 4-i ünnepek alatt. Ugyanezen a nyaraláson a duót a Sag Harborban található LoveShackFancyben látták ruhákat nézegetni.

Az egymástól elhidegült Jennifert és Bent hónapok óta nem látták együtt

A párost utoljára június 2-án látták együtt Ben fia, Samuel kosárlabda meccse előtt, de mindketten nagyon feszültnek tűntek. Ben Affleck Jennifer Lopez  55. szülinapi buliján, a pazar Bridgerton témájú partin sem vett részt. Ben Afflecket jegygyűrűje nélkül kapták lencsevégre Los Angelesben, amikor JLo az 55. születésnapját ünnepelte. A Dailymail információi szerint a sztár páros már előkészítette a válási papírokat, amelyeket egy későbbi időpontban nyújtanak be. Azt is tudni vélik, hogy Jennifert ezúttal még jobban felzaklatta a szakításuk, mint korábban, mert szétválásuk öt gyereket is érint. Violet mellett Ben Affleck a 15 éves Fin és a 12 éves Samuel is közös gyereke volt feleségével, Jennifer Garnerrel. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.