Friss fotókon Katalin hercegné: váratlanul jelent meg a nyilvánosság előtt

Skócia katalin hercegné istentisztelet nyaralás
Kate Middleton először mutatkozott Crathie Kirkben vasárnap, mióta felfedte rákdiagnózisát. Katalin hecregné férjéhez, Vilmos herceghez és a királyi család többi tagjához csatlakozott istentiszteletre. A kocsit a herceg vezette, a házaspár láthatóan jó hangulatban volt.

A Crathie Kirk egy kis templom a skót Crathie faluban, amely leginkább arról ismert, hogy ide jár a brit királyi család, amikor a közeli Balmoral kastélyban tartózkodnak - most Katalin hercegné is részt vett a misén.

Crathie Kirk, Katalin hercegné
Crathie Kirk - A királyi család istentiszteleinek helyszíne, itt jelent meg most Katalin hercegné is
Forrás: PA Images via Getty Images

Katalin megjelenésére senki sem számított

A 42 éves Katalin hercegné jókedvűnek tűnt, amikor férjével, Vilmossal együtt érkezett a vasárnapi istentiszteletre. A skót templomba igyekvő Károly király és Kamilla királyné is ott volt a misén. Katalin legutóbb a wimbledoni tenisztorna döntőjén vett részt, előtte pedig a Trooping the Colour parádén is láthattuk.

Nemrég derült ki, hogy Katalin augusztusban csatlakozik a királyi családhoz Balmoralban, az éves közös nyaralásra. Ez a leghosszabb utazás, amit a hercegné megtette, mióta kiderült, hogy beteg. Ő és a walesi herceg 2011-es esküvőjük óta minden nyáron a skót felföldön található, 50 ezer hektáros birtokra vonulnak, de bennfentesek attól tartottak, hogy a hercegnő állapota miatt az idei év más lesz.

Amióta márciusban bejelentették, hogy megelőző kemoterápián vesz részt, Katalin többnyire a windsori otthonuk, Adelaide Cottage és a norfolki nyaralójuk, Anmer Hall között osztotta meg az idejét. Mostani utazása sokak szerint azt erősíti, hogy a hercegné felépülése jó úton halad.

A királyi család a balmorali nyaralásukat hosszú sétákkal és a horgászattal tölti, Vilmos és Katalin pedig köztudottan szívesen kerékpározik a környéken.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.