Üzent Katalin hercegné és Vilmos herceg: szorítanak a jó eredményekért

királyi család katalin hercegné paralimpia üzenet Vilmos herceg
Instagram-oldalukon tették közzé a lelkesítő sorokat. Katalin hercegné és Vlmos herceg a paralimpikonoknak üzentek.

Katalin hercegné és Vilmos herceg közösségi oldalaikon keresztül üzentek a brit paralimpikonoknak. A 2024-es nyári paralimpia augusztus 28-án kezdődött meg Párizsban, és szeptember 8-ig tart.

Katalin hercegné és Vilmos herceg
Katalin hercegné és Vilmos herceg üzentek a paralimpikonoknak
Forrás: Getty Images

Üzent Vilmos herceg és Katalin hercegné

Várjuk a hihetetlen sportok újabb néhány hetét. Sok szerencsét kívánunk a ParalympicsGB sportolóinknak és mindazoknak, akik Párizsban 2024-ben versenyeznek. W & C" - üzente a paralimpikonoknak Katalin hercegné és Vilmos herceg Instagram-történetükben. Katalin hercegné korábban videóban gratulált a brit csapatnak a 2024-es olimpiai záróünnepség előtt. A felvételen, amelyet a windsori kastélyban lévő Adelaide Cottage-ban forgattak, Katalin azt mondta: „Mindannyiunk nevében, akik otthon nézzük, gratulálunk a Team GB-nek." Vilmos, aki a Team GB pólóját hordta és szakállat viselt, hozzátette: „Nagyon szép munka az, amit elértetek. Mindannyiunkat inspiráltatok."

Katalin hercegné a videós bejelentkezése előtt Wimbledonban volt látható, akkor vállalt utoljára hivatalos megjelenést a nyáron. Azt megelőzően a Trooping the Colour ünnepségen jelent meg mindenki nagy örömére, ez volt az első alkalom, hogy a nyilvánosság elé állt azóta, hogy bejelentette, rákos megbetegedéssel küzd és megelőző kemoterápiás kezelésen vesz részt.

Természetesen nem hivatalos eseményen többször is lehetett látni a hercegnét, megjelent például a skót Crathie faluban található kis templomban, a Crathie Kirkben, ami leginkább arról ismert, hogy ide jár a brit királyi család, amikor a közeli Balmoral kastélyban tartózkodnak és Katalin hercegné is így tett. Ezt megelőzően Norfolkban jelent meg váratlanul családostul. A norfolki Holkham Hallban megrendezett Gone Wild fesztiválon csatlakozott az ünneplőkhöz, ahol játékfegyverekkel és füstbombákkal vívtak nagy csatát.

Katalin hercegné sokkal betegebb, mint azt bárki képzelte volna

Bár Katalin hercegné a rákdiagnózisa után több hónappal megjelent a Károly király hivatalos születésnapján és katonai seregszemlén, a Trooping the Colouron, majd Wimbledonba is ellátogatott, hogy átadja a trófeát a férfi egyes győztesének, még mindig nem gyógyult meg. Bennfentesek szerint a határidőnaplója egyelőre üres, nem tervez előre, a gyógyulására koncentrál és terveivel ellentétben a párizsi olimpiára sem ment el. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.