Komoly bajban van Harry herceg és Meghan Markle: a dolgok nem a tervek szerint alakulnak

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Johannesburg - Day Two
Getty Images/The Duke And Duchess Of Sussex Visit Johannesburg - Day Two - Chris Jackson
királyi család siker Meghan Markle Harry herceg
Küzdenek a sikerért. Harry herceg és Meghan Markle több projektet is elindítottak idén, de egy kulcsfontosságú tényező miatt az áhított eredmény várat magára.

Harry herceg és Meghan Markle azóta próbálkoznak üzleti vállalkozásokkal, mióta kiléptek a királyi családból. Egyelőre azonban a hírnevük nem bizonyult elégnek ahhoz, hogy projektjeiket siker koronázza. Egy királyi szakértő szerint pedig egy kulcsfontosságú tényező miatt marad el az eredmény.

Harry herceg, Meghan Markle
Harry herceg és Meghan Markle nem tudják sikerre vinni vállalkozásaikat
Forrás: Getty Images

Harry herceg és Meghan Markle küzdenek a sikerért

Harry herceg és Meghan Markle igyekeznek egy olyan birodalmat kiépíteni, amely sokoldalú. Új Netflix-műsorral készülnek, Meghan Markle ismét próbálkozik a podcasttel, és egy életmódmárkát is bevezettek azon kívül a platformon kívül, amit a szülőknek hoztak létre a gyerekek online biztonságának eléréséért.

Tom Quinn királyi szakértő szerint azonban nem biztos, hogy a dolgok Harry és Meghan tervei szerint haladnak, mivel "komoly problémákba" ütköztek akkor, amikor megpróbálták sikerre vinni a vállalkozásaikat. 

Harrynek soha nem volt igazi elképzelése arról, hogy legyen vállalkozó vagy üzletember a saját jogán. Születésétől fogva csak egy dologra képezték ki - hogy királyi családtag legyen, és ezt most eldobta.

"100 százalékban támogatta a feleségét és az üzleti vállalkozásokat, de ez nem volt elég ahhoz, hogy sikerre vigye a cégét. 

Meghan a bizonyíték arra, hogy az önbizalom nem mindig garantálja a sikert. 

Nem fog mindig nagyszerű vállalkozóvá és üzletasszonnyá tenni" - tette hozzá a szakértő, miután a pár hétvégén páros interjút adtak, amelyben népszerűsítették legújabb projektjüket, a Parents Networköt, ahová a szülők segítségért fordulhatnak, ha úgy gondolják, hogy gyermeküket online zaklatják. Az interjú során Meghan elárulta, miért különleges számára a projekt, felidézve saját küzdelmeit a királyi család tagjaként. A Suits egykori színésznője azt állította, hogy az Oprah Winfrey-nek 2021-ben adott, mára elhíresült interjújában "csak a felszínt kapargatta", amikor a mentális egészségéről beszélt.

Ahogy talán sokan emlékeznek, akkor Meghan Markle arról vallott, hogy önkárosító gondolatokkal küzdött. "Szégyelltem akkoriban kimondani és szégyelltem bevallani Harrynek. De tudtam, hogy ha nem mondom ki - akkor megteszem. Nem akartam tovább élni" - mondta akkor a többi között Meghan, de arról is beszéltek, hogy a királyi család egy bizonyos tagja aggódott a születendő gyerekük bőrszíne miatt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.