Mollie King terhes! A sztár második gyermekét várja vőlegényétől, Stuart Broadtól

Anyai örömök terhes kismama világsztárok
Az egykori Saturdays 37 éves énekesnője egy kedves bejegyzéssel jelentkezett az Instagramon. Mollie King örömmel osztotta meg a hírt rajongóival, hogy második gyermekét várja.

A tündéri fekete-fehér fotókon feltűnik a pár 19 hónapos kislánya is, Annabella. Mollie King tündéri kislánya állítólag nagyon izgatott, és már alig várja, hogy nagy testvér lehessen. 

Mollie King
Mollie King második gyermekét várja
Forrás: Getty Images/Mike Marsland

Csak úgy sugárzik az öröm és boldogság Mollie King fotójáról

Mollie lenyűgözően néz ki a képeken, amelyen egy egyszerű fehér felsőt és hétköznapi farmert visel, amelyben jól látszódik gömbölyödő pocakra. Egy másik képen pedig az látható, hogy férje és kislánya Mollie babapocakjára teszik kezüket. A rajongók mellett több híresség is kifejtette gratulációját és jókívánságait a poszt alatt. A pár közel hat éve van együtt, és közös kislányuk, Annabella 2022 novemberében született. Ezeken a friss képeken is látszik ,hogy mennyire boldog a család minden tagja és hogy milyen szeretettel várják az új kis jövevényt. Mollie egy korábbi interjújában kedvesen nyilatkozott kislányáról, akiről úgy érzi, hogy születése óta teljesen megváltoztatta a világát. 

Múlt hónapban Mollie-t és Stuartot együtt látták Wimbledonban, amikor kivettek egy kis szabadságot a szülői feladataik alól. Mollie elegáns megjelenése Julia Roberts „Pretty Woman” karakterét idézte, amikor egy barna-fehér pöttyös ruhában lépett a nyilvánosság elé. Ezeken a fotókon még annyira nem is látszódott, hogy Molli babát vár és hamarosan kétgyermekes anyuka lesz.

Sztárok, akik hamarosan szintén anyai örömök elé néznek

Hamarosan rengeteg elbűvölő újszülött sztárbabát csodálhatunk, hiszen számos híresség várandós:  

Hailey Bieber, Justin Bieber 27 éves felesége már csak hetekre, de az is lehet, hogy napokra van a szüléstől, és a sztárpár már izgatottan várja első gyermekük születését. A legutóbb közzétett fotókon a modell pocakja már jó nagynak látszik, a szülésig nem lehet sok hátra, a baba valószínűleg augusztusban érkezik.

A Barbie sztárja, Margot Robbie és férje első gyermeküket várják. A sztárpár bár szóban nem erősítette meg Margot terhességét, de a Wimbledonban róla készült friss képek mindent elmondanak, jól látszódik gömbölyödő pocakj

Cardi B nemrég jelentette be, hogy harmadik gyerekével várandós. A rapper az örömhírrel egy időben osztotta meg azt a hírt is, hogy benyújtotta a válókeresetet férje, Offset ellen.  

Alexandra Daddario, akit legtöbben a Fehér Lótuszból és A törvény nevében című sorozatokból ismernek szintén várandós, első gyermekét várja férjével, Andrew Formmal .

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.