Nicole Scherzinger őszintén vallott: nagyon megviselte, hogy a zeneipar elutasította

zeneipar csalódás Nicole Scherzinger
A 46 éves popsztár szerint a zeneipar eldobta őt. Nicole Scherzinger jelenleg a Broadway-n való debütálására készül és őszintén beszél arról, hogy mennyire megviseli, hogy a szakma elfordult tőle.

Nicole Scherzinger, aki a Pussycat Dolls énekesnőjeként vált híressé nemrég őszintén beszélt arról, hogy jelenleg mennyire elutasítottnak érzi magát a zeneiparban. Bár karrierje éppen egy új szakaszba lép, hiszen a Broadway-n való debütálására készül, Scherzinger szerint a zenei világ igazságtalan vele. Az énekesnő, aki elmondása szerint élete legjobb időszakát éli, úgy érzi, hogy nem értékelik megfelelően és folyamatos elutasítással találja magát szemben.

Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger
Forrás: Getty Images/Gareth Cattermole

Nicole Scherzinger a legjobb formájában van ám mégis sorra kapja az elutasításokat

A Pussycat Dolls slágergyáros lánycsapatban eltöltött idő után mind az Egyesült Királyságban, mind az Egyesült Államokban az X Faktor tehetségkutató műsor zsűritagja volt, majd 2014-ben a Macskák című West End produkcióban játszott. Nicole az év elején Olivier-díjat nyert a Sunset Boulevard című londoni előadásért és most végre volt lehetősége megjelenni a Great White Way-en. Miközben a Broadway-n való debütálására készül a Sunset Boulevard című Andrew Lloyd Webber musicalben, úgy érzi, hogy jelenleg a legjobb formájában van, hiszen sohasem volt még ilyen erős fizikailag, mentálisan, és érzelmileg. Számára azonban tragédia szembesülni azzal a ténnyel, hogy amikor valaki ennyire teljes értékűnek érzi magát, és annyi mindent tudna adni magából a világnak, az emberek mégis leírták, mondván, hogy már lejárt az ideje.

Mindig is álma volt, hogy a Broadway-n szerepelhessen

Nicole Scherzinger a Sunset Boulevard című darabban egy elfeledett némafilm-sztárt, Norma Desmondot alakítja, aki a múltban él. Jamie, a produkció rendezője, biztos volt abban, hogy Nicole tökéletes választás erre a szerepre. Nicole úgy nyilatkozott, hogy a Norma Desmond szerepe jelentős hatással volt rá. A szerep segített neki megszabadulni a bizonytalanságaitól és sokat fejlődött általa. Norma karaktere révén Nicole megélte a magányt, a meg nem értettséget és az elutasítást, ami egyfajta gyógyulást hozott számára. 

A családalapítás még várat magára

Nicole az év elején beszélt arról, hogy szeretne gyereket, de jelenlegi munkája miatt még nem tudott időt szakítani rá. Az énekesnő, akit 2023-ban jegyzett el párja, a korábbi profi rögbijátékos, most modellként dolgozó Thom Evans, bár nagyon vágyik a családalapításra, de a munka jelenleg még előbbre való számára.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.