Pamela Anderson bepillantást engedett csodálatos otthonába: itt töltötődik fel az egykori szexszimbólum

Pamela Anderson
Getty Images/Cindy Ord/MG24 -
új élet otthoni kertészkedés Pamela Anderson
Az amerikai színésznő és egykori modell bepillantás nyújtott otthonába. Pamela Anderson azt is elárulta, hogy vancouveri háza segített neki, hogy újra megtalálja önmagát.

Pamela Anderson nemrég közzétett Instagram-posztja és sztorijai vancouveri otthonát és kertjét mutatják be, amelyek az élete egy új, megnyugtató szakaszát tükrözik. A képek igazi harmóniát sugallnak: az 57 éves exmodell otthonának egyszerű, természetközeli dizájnja és a gyönyörű kertje hozzájárulnak a nyugalomhoz és az önmegvalósításhoz. Pamela Anderson elmondása szerint otthona igen fontos szerepet játszik jelenlegi életében, a regenerálódás és a belső béke keresésére használja, illetve inspirációként szolgált hamarosan megjelenő szakácskönyéhez is.

Pamela Anderson
Pamela Anderson Instagram-sztorija, amely a kertjében készült és hamarosan megjelenő szakácskönyvéről ad hírt. Forrás: instagram.com/pamelaanderson

Pamela Anderson számára saját kertje segített, hogy újra rátaláljon önmagára

A Better Homes & Gardens Stylemaker Issuenak adott interjújában elmondta, hogy amikor visszaköltözött Kanadába, nem volt jó állapotban. „Nem tudom, mi történt az elmúlt évtizedekben, de úgy érzem, nagyon eltávolodtam attól a képtől, amit korábban magamról alkottam” - mondta Anderson. 

„Nagyon szomorúnak és magányosnak éreztem magam... Azt éreztem, hogy nagyon elrontottam mindent, és az egész életem egy rakás hiba volt.” 

Anderson elmagyarázta, hogy nagyon szigorú volt önmagával szemben azzal kapcsolatban, amit az évek során a családjának okozott. „Eljutottam arra a pontra, ahol úgy döntöttem, hogy hazaköltözöm, eltűnök, és elkezdek foglalkozni a kertemmel” - osztotta meg. „Amikor elkezdtem építeni a kertemet, az igazán olyan volt, mintha az életemet próbálnám újra összerakni. Elkezdtem magokat ültetni, és a legkisebb dolgok is igazán mély jelentéssel bírtak.”  

A színésznő Playboy-modellként kezdte pályafutását Hollywoodban, és a Baywatchban kapott szerepe jelentette az igazi áttörést számára. Szerelmi élete miatt is  gyakran a címlapokra került, különösen az exférjével, Tommy Lee-vel folytatott viharos románca miatt. A párnak két közös fia van, a 28 éves Brandon Thomas Lee és a 26 éves Dylan Jagger Lee. Pamela elmondása szerint sajnos az emberek csak ezek alapján az információk alapján ítélték meg őt.

Bár ő rendezte családjának életét is, ezt a nyilvánosság nem látta, de az exmodell elismerte, hogy ő maga is hozzájárult ahhoz a képhez, ami kialakult róla. Miközben Anderson magát hibáztatta a múltbeli döntéseiért, úgy döntött, hogy elhagyja Malibut és visszatér kanadai gyökereihez. A költözésnek nem volt tudatosan gyógyító szándéka, ez csak úgy természetesen történt. 

Anderson elmondta, hogy hazaköltözése olyan volt, mint egy szembenézés a múltjával és a kényelmetlen dolgokkal. Ez a folyamat segített neki feldolgozni a múltat, miközben teljes szívvel és lélekkel dolgozott a kertjén. 

Kertjében számtalan gyümölcs és zöldség megterem, amelyeket ő maga gondoz és dolgoz fel. A kertben a gyümölcsfákon túl van egy piknikezőhely is, ahol fiaival tölthet minőségi időt. Anderson most, ebből az új perspektívából már hálásan tekint vissza a múltjára.

Pamela Anderson
 Pamela Anderson saját kertjében hangulatos és természetközeli piknikező részt alakított ki. Forrás: instagram.com/pamelaanderson

Hamarosan megjelenik saját szakácskönyve

Anderson nem bánta meg korábbi életét, de jelenleg örül annak, hogy most élvezheti a nyugalmat és végre többet foglalkozhat önmagával is. Hamarosan megjelenik Pamela Anderson szakácskönyve is, amely várhatóan októberben kerül a boltokba. Az ötletet fia, Brandon adta neki, aki azt javasolta, hogy a receptkártyák helyett könyvet készítsenek, így született meg az I Love You című szakácskönyv ötlete.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.