Nem ismerték fel a sztárt: Rihanna profiként reagált a helyzetre

Shutterstock/Andrea Raffin -
szupersztár fotó Rihanna
Egy kisfiú nagyon szeretett volna közös fotót kedvenc focistáival, ezért meg kellett kérnie valakit a közelben, hogy készítse el a képet. Rihannát válaszotta, akit nem ismert fel. Az énekesnő nem sértődött meg, igazi profiként viselkedett, és szó nélkül elkészítette a közös fotót.

Meglepődtek az emberek, amikor egy kisfiú ara kérte a híres énekesnőt, hogy készítsen egy közös fotót kedvenc futballistáival. Rihanna, miután nyilvánvalóvá vált számára, hogy a gyereknek fogalma nincs, ki ő, nem akadt ki, sőt, olyannyira profiként viselkedett, hogy készséggel fényképezte le a bátor kisgyereket, aki a nagy izgalmában nem is nézte, kit kér meg a fotózásra. 

AFI FEST 2019 Presented By Audi – "Queen & Slim" Premiere – Arrivals, Rihanna
Rihanna nem sértődött meg, hogy nem ismerték fel
Forrás: WireImage/AFI FEST 2019 / Tommaso Boddi

Ha olyan szerencsés vagy, hogy összefutsz egy olyan szupersztárral, mint Rihanna, biztosan nem hagysz ki vele egy közös fotót. Nem úgy a kis srác, akinek fogalma sem volt, kivel találkozott, így aztán hiába a világhír, a gyerek szemében az énekesnő csak egy hétköznapi nőnek tűnt, és nem közös képet kért, hanem azt, hogy a szupersztár készítsen róla és kedvenc sportolóiról egy fotót.

Rihanna profiként reagált

Rihannának a szeme sem rebbent, nagyon szívesen eleget tett a felkérésnek, igazi profiként viselkedett a másnak talán kínos helyzetben, és rendes fotóshoz méltóan, instrukciókat is adott a kisfiúnak és barátainak, hogy egy igazi jó kép készülhessen róluk és kedvenc focistáikról. Jack Grealish, Christian Pulisic és Yunus Musah az angol Premier League furballistái a Manchester City játékosai, és az AC Milan elleni barátságos mérkőzésén vettek részt New Yorkban.

Az esetről készült videó vírusként terjedt el a közösségi médiában, néhány rajongó egyszerűen képtelen volt elhinni, hogy egy ekkora sztár mellett, mint Rihanna, bárki el tud menni. Néhányan úgy gondolják, hogy az egyik oka az lehet annak, hogy nem ismerték fel a gyerekek, hogy Rihanna jelenleg nem zenei karrierjére, hanem a családjára koncentrál elsősorban, de sokan rámutattak arra a tényre is, hogy a kisfiú valószínűleg még nem is élt, amikor Rihanna utolsó albuma megjelent. 

Valószínűleg utólag a fotót kérő focirajongó gyereket jobban zavarja, hogy nem ismerte fel Rihannát, mint az énekesnőt, akiről és a focistákról végül készült közös kép, ami Jack Grealish számára különösen jó élmény lehetett, hiszen a focista 2019-ben bevallotta, hogy Rihanna az a híresség, akivel a legszívesebben találkozna. Nos, úgy tűnik, mindenki álma teljesült. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.