Lemondták Taylor Swift bécsi koncertjeit: terrortámadástól tartottak

Taylor Swift | The Eras Tour - Zürich, Switzerland
Getty Images -
veszély terrortámadás bécs Taylor Swift koncert
Lehetséges terrortámadás miatt lemondták az énekesnő koncertjeit. Taylor Swift rajongói nagyon csalódottak.

Taylor Swift mindhárom bécsi koncertjét lemondták. Tették ezt azután, hogy az énekesnő állítólag fenyegetéseket kapott két személytől, akik terrortámadást terveztek az augusztus 8-án csütörtökön, augusztus 9-én pénteken és augusztus 10-én szombaton esedékes bécsi koncertjeire. 

Taylor Swift | The Eras Tour - Singapore
Taylor Swift bécsi koncertjeit lemondták
Forrás: Getty Images/Ashok Kumar/TAS24

Taylor Swift bécsi koncertjeit nem tartják meg

Terrortámadás gyanúja miatt lemondták Taylor Swift három bécsi koncertjét. Az énekesnő állítólag fenyegetéseket kapott két személytől, akik terrortámadást tervezhettek a fellépésein. A belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója, Franz Ruf szerint mindkét gyanúsítottat letartóztatták augusztus 7-én, szerdán.

Az énekesnő korábban többször vallott arról, mennyire fél a lehetséges támadásoktól. „Az erőszaktól való félelmem a magánéletemben is jelen van. Katonai minőségű kötszert hordok magamnál, ami lőtt vagy szúrt sebekhez való. A weboldalak és bulvárlapok minden valaha volt lakcímemet közzéteszik a neten. Ha elég sok zaklató próbál betörni a házadba, máris elkezdesz felkészülni a rossz dolgokra. Minden nap próbálom emlékeztetni magam a világban lévő jóra, a szeretetre, amelynek tanúja voltam, és az emberiségbe vetett hitemre. Bátornak kell lennünk ahhoz, hogy azt érezhessük, hogy élünk. Ez azt jelenti, hogy a legnagyobb félelmeink nem uralkodhatnak rajtunk."

A rajongók természetesen visszakapják a jegyeik árát, ettől függetlenül persze nagyon csalódottak. Taylor Swift egyelőre nem nyilatkozott. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.