Betörtek Tom Hanks Los Angeles-i otthonába

tom hanks
Getty Images for Women's Cancer /An Unforgettable Evening - Red Carpet - Phillip Faraone
betörés los angeles Tom Hanks
Fényes nappal törtek be a világhírű színész Los Angeles-i otthonában. Szerencsére Tom Hanks és felesége, Rita Wilson nem voltak otthon.

A rendőrség azonnal megkezdte a nyomozást az ügyben, ám még nem lehet tudni, hogy a betörőknek sikerült-e valamit elvinniük Tom Hanks és Rita Wilson Los Angeles-i otthonából. A színész és felesége szerencsére nem tartózkodtak otthon.

Tom Hanks
Betörtek Tom Hanks Los Angeles-i otthonába
Forrás: Billboard via Getty Images

Betörtek Tom Hanks otthonába

Néhány hete történt az eset, amikor betörőknek sikerült bejutniuk a világhírű színész Los Angeles-i birtokára. A TMZ információi szerint a vendégház ablakának üvegét törték be, így sikerült bejutniuk. Az incidens fényes nappal történt, ám ekkor Hanks és felesége nem tartózkodtak a városban. Az is kiderült, hogy mikor a tolvajok betörték az üveget, megszólalt a riasztó, de ez nem zavarta meg őket abban, hogy bejussanak. Szerencsére a főépületig nem jutottak el. Azt még nem tudni, hogy eltűnt-e valami a házból.

A lap forrásai szerint nem a két színészre pályáztak a betörők, valószínű a környéken működő számos betörőcsapat egyikének tette volt. A rendőrség nyomoz az ügyben, eddig senkit nem vettek őrizetbe.

Tom Hanks fia, Chet kitálalt gyerekkoráról: "Értéktelennek éreztem magam"

Az MTV Surreal Life című műsorának július 23-i epizódjában a 33 éves Chet, Tom Hanks fia azt hitte, hogy egy ártatlan uno játékban vesz részt, ám a beszélgetés hamar átcsapott abba, hogy a szereplők a gyerekkorukról kezdtek beszélgetni.
„Elmondok nektek valamit a gyerekkoromról. 

Az emberek azt hiszik, hogy Tom Hanks fiaként úgy nőttem fel, hogy úgy éreztem, én vagyok a király. Valójában azonban úgy nőttem fel, hogy teljesen értéktelennek éreztem magam" 

- mondta Chet.

A zenész szerint ezért nem a szülei voltak hibásak, sokkal inkább a kortársai tehettek róla.

„Az emberek azt éreztették velem, hogy 'Biztos azt hiszed, jobb vagy nálam', pedig nem így volt. 

Én csak azt akartam, hogy mindenkivel barátok legyünk, és úgy bánjanak velem, mint bárki mással"

 - mesélte a műsorban.

Tom Hanks fia drogfüggő volt

A világsztár fia egy podcastban beszélt drogfüggőségéről július elején. Chet Hanks megjárta a poklok poklát, helyzete olyan súlyos volt, hogy más drogfüggők szóltak rá, kicsit vegyen vissza. Végül a szüei mentették meg az életét

„A drog, amivel a legnagyobb problémám volt, az a kib...ott kokó volt" - mondta Chet. Bár a 33 éves férfi tisztázta, hogy már nem él szerekkel, volt egy időszak az életében, amikor az 1983-as Sebhelyesarcúban az Al Pacino által alakított Tony Montanával azonosította magát, azt képzelte, hogy egy drogkartellt vezet.

 


 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.