Így vált Victoria Beckham popdívából divatmogullá: betekinthetünk a kulisszák mögé

Victoria Beckham
GC Images/James Devaney -
Netflix Victoria Beckham dokumentum sorozat
Saját dokumentumsorozatot kap a Netflixen, ahol bemutatják, hogyan lett a Spice Girls egykori sztárjából sikeres divatmágus. A sorozat betekintést nyújt Victoria Beckham életébe és karrierjébe, felfedve a divatbirodalma mögött rejlő történetet.

A Netflix bejelentette az izgalmas hírt, miszerint egy új, szenzációs dokumentumfilm-sorozaton dolgozik Victoria Beckhammel együttműködve. Erre azután került sor, hogy a streaming óriást lenyűgözte Victoria Beckham megjelenése a férje, David Beckham ragyogó futballkarrierjéről szóló sorozatban, amely hatalmas sikert aratott.

Victoria Beckham
Victoria Beckham
Forrás: GettyImages

Victoria Beckham sorozatának címe egyelőre nem ismert

Adam Hawkins, a Netflix dokumentumfilm-sorozatokért felelős igazgatója az edinburgh-i TV-fesztiválon elárulta: „Victoria Beckhammel dolgozunk egy projekten.”  Dicsérte Victoriát, és azt mondta: 

„Meglepő, melegszívű, szellemes, és most a következő néhány hónapban vele fogunk lógni. Ez egy megfigyelő dokumentumfilm, ami őt követi, a kulisszák mögött, Párizsban és a családjával”. 

A dokumentumfilm-sorozat Victoria útját mutatja be, ahogy a Spice Girls popdívájából divatmogullá válik. A szinopszis ígérete szerint: "Bár a Posh Spice napjai mögötte vannak, Beckham most egy divatbirodalom felépítésén dolgozik – és a rajongók mostantól láthatják majd, mi rejlik mindezek mögött." 

Victoria 2008-ban indította útjára divatmárkáját, amely azóta hatalmas sikert aratott a hírességek, köztük Kim Kardashian, Rosie Huntingdon-Whiteley és Gwyneth Paltrow körében. 2019-ben a bőrápolás és a szépségápolás területére is terjeszkedett. 

Az egykori Spice Girl gyakran mutatja be terveit a párizsi divathéten, és idén márciusban olyan nagy nevek ültek az első sorban, mint Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője, Maria Sharapova teniszcsillag és Pierpaolo Piccioli, a Valentino kreatív igazgatója.

A Victoriáról szóló filmet férje cége készíti

A dokumentumfilmet David Beckham saját produkciós cége, a Studio 99 készíti, amely a Netflix dokumentumfilmjén is dolgozott, valamint a Dorothy Street Pictures, a Coleen Rooney Wagatha Christie dokumentumfilmjének alkotói.

A Victoria Beckham mém, amit mindenki imádott

Victoria volt az abszolút sztárja férje, David  Beckham Netflix-dokumentumfilmjének, amely bepillantást engedett a rajongóknak a futballpályán és azon kívül zajló életébe. A sorozatból egy népszerű mém témája lett, amikor David pimaszul megkérdőjelezte Victoria állítását, miszerint munkásosztálybeli neveltetést kapott, rámutatva, hogy egy Rolls Royce-ban vitték el az iskolába. Victoria kitartott amellett, hogy gyermekkora nagyon munkásosztálybeli volt, de David félbeszakította az interjút, és megkérdezte: „Légy őszinte. Milyen autóval vitt apád az iskolába? „ Victoria végül bevallotta: „Oké. A 80-as években apámnak egy Rolls-Royce-a volt”.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.