KitálaltVictoria Beckham étkezési szokásairól a privát séf

GettyImages -
sztárszakács David Beckham Victoria Beckham
Az ex Spice Girls privát séfet alkalmaz. Ő ad tanácsokat Victoria Beckham számára szigorú diétájával és négy gyerekének étrendjével kapcsolatban.

Victoria Beckham személyes szakácsot alkalmaz a Holland Park-i villájukban, aki minden nap főz az egész Beckham családnak. A séf számos információt elárult Beckhamék étkezési szokásairól, az is kiderült, hogy mely ételeket kedveli Victoria és miket fogyaszt szívesen David Beckham. 

Victoria Beckham
Victoria Beckham három gyermekével. Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

Victoria Beckham csapnivaló szakács

Négygyerekes anya, feleség, divattervező egy igazi sokoldalú ikon és sokak számára példakép - de a sütés- főzés világában viszont egyáltalán nem mozog otthonosan. Már David Beckham is számtalanszor panaszkodott felesége konyhai hiányosságai miatt, Lánya, Harper szerint pedig "még gabonapelyhet sem tud készíteni". Ezért nem meglepő, hogy Beckhamék az elmúlt néhány évtizedben személyes szakácsot alkalmaztak, hogy pótolják Victoria műfaját a konyhában.

Egy korábbi interjújában Victoria elárulta, hogy mekkora segítség számára, hogy személyes szakács segíti mindennapjait. A házaspár összesen öt alkalmazottat foglalkoztat, hogy a lenyűgöző londoni villájukat rendben tartsák. Victoria séfje – akkoriban Chris Irving – a hét három napján készített reggelit, ebédet és vacsorát a családnak. A séf miután elhagyta a Beckham házaspár rezidenciáját több információt is kikotyogott az énekesnő napi étrendjéről, például, hogy milyen sokat eszik, de mellette sokat is edz. Szívesen fogyaszt friss gyümölcsöket és az egyik kedvence a borsóchips. Hozzátette, hogy David Beckham a kiadós házias ételek híve volt, míg Victoria inkább a kifinomultabb vacsoraételeket kedvelte. 

Victoria Beckham napi étrendje

A volt Spice Girl rendkívül karcsú alakja fenntartásához szigorúan tartja a lúgosító diétát. A négygyermekes anya férje szerint állítólag 25 éve minden nap ugyanazt az ételt eszi: grillezett halat párolt zöldségekkel és ettől csak nagyon ritkán tér el. Bőre egészségének fenntartása érdekében pedig napi szinten fogyaszt avokádót. David azonban nagy rajongója a hagyományos pitéknek, valamint kedveli a steak húsokat és a gammont (általában sertéscomb vagy sertésoldalas, amelyet grillezve vagy sült formában készítenek el) Emellett egyik kedvence a chips ananászkarikákkal.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.