Vilmos herceg szakállat növesztett - VIDEÓ

The Tusk Conservation Awards 2023 – Arrivals
Samir Hussein/WireImage/The Tusk Conservation Awards 2023 – Arrivals - Samir Hussein
brit királyi család Olimpia 2024 katalin hercegné Vilmos herceg szakáll
A walesi herceg és hercegné vasárnap videóüzenetben mondott köszönetet a brit sportolóknak a párizsi olimpián való nagyszerű teljesítményükért. Vilmos herceg a felvételen azonban nem úgy néz ki, ahogyan eddig megszokhattuk tőle.

Talán erre még korábban nem volt példa, de úgy tűnik, ami késik, nem múlik: Vilmos herceg a nyári hónapok alatt jelentős változáson ment keresztül, szakállt növesztett. Az új külsőt egy videóüzenetben láthatták először a rajongók, amelyben a walesi herceg és hercegné a brit sportolóknak az olimpiai részvételért.

Vilmos herceg, Katalin hercegné
Vilmos herceg már csak árnyéka egykori önmagának: szakállat növesztett
Forrás: Samir Hussein/WireImage

Vilmos herceg szakállat növesztett

A walesi herceg is jól megérdemelt pihenését tölti a családjával, ami úgy tűnik, egy kicsit lazított rajta, már ami a külsejét illeti, biztosan. Vilmost eddig mindig kifogástalan külsővel, megborotválkozva láthatták a rajongók, ám a legutóbbi felvételen, amelyek Katalin hercegnével közösen szerepel, egy másik oldalát mutatta meg a nagyközönségnek. Lebarnulva, a szakállát megnövesztve jelentkezett be a herceg, szemmel láthatóan sikerült elengednie magát az elmúlt hetekben, ami valljuk be, nagyon jól áll neki.

Párizsi olimpia: Katalin hercegné videóüzenetet küldött

"Szép munka volt a brit olimpiai csapattól...  milyen hihetetlen utazáson vannak túl! Minden sportoló hatalmas odaadást, szívet és szenvedélyt mutatott, ezzel mindannyiunkat büszkévé tett! Ünnepeljük meg minden diadalunkat a párizsi olimpián, és izgatottan várjuk, mire lesz képes a brit csapat a paralimpián!" – áll a bejegyzésben. A videóban Vilmos hercegen és Katalin hercegnén kívül feltűnik többek között Snoop Dogg és David Beckham, ők is gratulálnak a briteknek, és kiemelik, hogy büszkék a sportolók teljesítményére.

Katalin hercegné az utóbbi időben kétszer jelent meg a nyivánosság előtt

Bár Katalin hivatalosan nem tért vissza a közfeladataihoz a közelmúltban kétszer is megjelent a nyilvánosság előtt, előbb a király hivatalos születésnapján és a katonai segegszemlén, a Trooping the Colouron, majd a wimbledoni férfi egyes döntőjében, így sokan remélték, hogy a párizsi olimpián is feltűnik majd. A walesi hercegnéről köztudott, lelkes sportrajongó, ha csak teheti, szurkol a brit versenyzőknek, a 2012-es londoni olimpiai játékokon számos fotó készült róla, ahogy Vilmossal együtt vesz részt az eseményen. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.