Adele érzelmes bejelentést tett: szünetelteti karrierjét és új életére koncentrál

The Hollywood Reporter's Women In Entertainment 2023 - Inside
The Hollywood Reporter via Getty/The Hollywood Reporter's Women In Entertainment 2023 - Inside - Stefanie Keenan
bejelentés új élet turné Adele
Az elmúlt hét évben egy új élet felépítésén dolgozott. Ennek következménye Adele bejelentése: az augusztus 31-ei müncheni koncert volt az utolsó turnéhelyszín, onnantól határozatlan időre beszünteti a turnézást és a pihenésre koncentrál.

Adele az évek óta tartó turnéja utolsó állomásán, a németországi Münchenben jelentette be a közönségnek: hosszú ideig nem fogják őt látni, a koncertezést határozatlan időre beszünteti. 

"Weekends with Adele" Residency Opens At The Colosseum At Caesars Palace
Adele három éve folyamatosn koncertezett, ám mostntól határozott időre beszünteti a turnézást
Forrás: Getty Images for AD/"Weekends with Adele" Residency Opens At The Colosseum At Caesars Palace

Az estéről készült klipet egy @adeledrinkswine nevű felhasználó osztotta meg a Twitteren augusztus 31-én: a felvételen az énekesnő köszönetet mondott a tömegnek, és elárulta a közönségnek a jövőbeli terveit is.

„Mindenkinek, aki valaha is eljött bármelyik koncertemre, nagyon köszönöm, hogy ott volt. Tudom, nem én vagyok vagyok a legkényelmesebb előadó, tudom, de nagyon élvezem a fellépéseket, már majdnem három éve, ami a leghosszabb turné, amit valaha is csináltam és csinálni fogok”— mondta a közönségnek az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy a müncheni fellépés volt az utolsó koncertje, de „izgatott”, mert van még 10 koncertje Las Vegasban, a Caesars Colosseumban, ami a rosszulléte miatt elhalasztott show befejezése lesz. Azonban utána a közönség  — ahogy ő  fogalmazott — hihetetlenül hosszú ideig nem látja majd.

Adele azt is elárulta, a jövőben mivel szeretné tölteni az idejét

Az énekesnő a közönségnek elárulta, hogy az elmúlt hét évet egy új, másfajta élet felépítésével töltötte, így azzal és pihenéssel szeretné tölteni a következő, ki tudja, milyen hosszú időszakot.

„Élni akarom az új életemet, amit felépítettem. Közben borzasztóan fogtok hiányozni, és mérget venné rá, hogy néhányotokat látni fogom Vegasban is, de erre a turnéra, ezekre a látványos koncertekre az örökkévalóságig emlékezni fogok.”

A rajongók elárasztották a közösségi médiát, van, aki azt írta, büszke Adelre-re, amiért szabadságra mer menni, pihenni akar és hozzámegy végre a férfihez —Rich Paul sportügynök —, akit szeret, és aki nemrég megkérte az énekesnő kezét, és az anyaságra akar koncentrálni. Egy másik pedig azt üzente Adele-nek: „Vegyél ki annyi időt, amennyire szükséged van, éld azt az életet, amiről mindig is álmodtál. Itt leszünk, amikor készen állsz @adele”.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.