Lady Amelia Windsor Lara Croftot idéző szettben jelent meg a londoni divathéten

Prince Edward's granddaughter Amelia Windsor takes part in a fashion show in London
Anadolu via AFP/2022 Anadolu Agency - Anadolu via AFP
Lara Croft brit királyi család londoni divathét összeállítás Lady Amelia Windsor
A néhai II. Erzsébet királynő unokatestvére, a kenti herceg unokája, mégsem tartozik a királyi család dolgozó tagjai közé. A 29 éves Lady Amelia Windsor királyi feladatok helyett jótékonysági munkát végez, és gyakran látható magazinok címlapjain, mint topmodell.

A brit királyi család egyik legszebb tagja a londoni divathéten a Burberry bemutatóján vett részt. A szettjéhez egy közkedvelt játék és filmkarakterből merített ihletet, így nem csoda, ha minden porcikájában sztárnak tűnt. Lady Amelia Windsor az Instagramon osztotta meg az eseményen róla készült fotókat, ahol azt is elárulta követőinek, hogy ruha-összeállításában Lara Croft karaktere is szerepet játszott.

Burberry - Arrivals - LFW Sept 2024, lady amelia windsor
Lady Amelia Windsor a londoni divathéten
Forrás: Mike Marsland/WireImage/Burberry - Arrivals - LFW Sept 2024

Amelia Windsor mint Lara Croft 

Croft a Tomb Raider-franchise főszereplője, akiről több film is készült. A karakter egy magas intelligenciájáról ismert, kisportolt brit régésznő, akit többek között sírkamrák és veszélyes romok felfedezésén munkálkodik. Lady Amelia 101 ezer követőjével osztott meg egy képet magáról, amelyen a Burberry bemutatójára érkezik, a posztját pedig a következő képaláírással látta el: „3. Lara Croft a @burberry számára”.

Amelia, aki a 43. a trónöröklési sorban, khaki színű trikót választott, amelyet fehér cargoszoknyával és fekete katonai csizmával párosított. Az brit királyi család szépsége egy feltűnő arany nyaklánccal és fekete napszemüveggel egészítette ki megjelenését. Rajongói el voltak ragadtatva a brit modelltől, akinek kommentjeik alapján minden porcikáját gyönyörűnek találtak. 

Amelia 2016-ban szerepelt először címlapon, akkor a Tatler sztármagazin a „legszebb brit királyi családtagnak” titulálta őt. Alig két évvel később pedig azzal okozott felfordulást, hogy szintén a Tatler címlapján topless pózolt egy rögbijátékos, Maro Itoje oldalán. Lady Amelia korábban a magazinnak nyilatkozva elárulta, hogy a „boldogság kulcsa” nagyobb messze áll a királyi életétől. 

„Szeretnék Dorsetben vagy Devonban élni, és minden nap úszni a tengerben, akár esik, akár fúj. Meggyőződésem, hogy ez a boldogság kulcsa” — mondta.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.