Angelina Jolie az összeomlás szélén áll: a barátai aggódnak a színésznőért

"Maria" Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival
Getty Images/"Maria" Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival - Vittorio Zunino Celotto
stressz Brad Pitt Angelina Jolie
A színésznő mostanában rengeteg nehézséggel néz szembe, és barátai szerint a stressz kezd úrrá lenni rajta. Angelina Jolie egyszerre küzd karrierjében és magánéletében is, ami már a fizikai és mentális egészségére is hatással van.

Angelina Jolie keményen dolgozik annak érdekében, hogy elnyerje a következő Oscar-jelölését Maria című munkájáért, miközben számos új projektet is készít. Emellett tovább folytatja a jogi csatát volt férjével, Brad Pittel, ami évek óta húzódik.

Angelina Jolie
Angelina Jolie az összeomlás szélén áll
Forrás: Getty Images for ABA

Angelina Jolie az összeomlás szélén áll

Egy bennfentes szerint Angelina rendkívül elfoglalt, és reggeltől estig dolgozik: 

Amint felkel, egészen addig, amíg este le nem fekszik, megállás nélkül dolgozik.

Azonban a munkán túl újabb kihívás érkezett Jolie életébe, amikor fia, Pax egy súlyos balesetet szenvedett. A 20 éves fiú elektromos biciklijével egy autóval ütközött Los Felizben, és bár szerencsére már kiengedték a kórházból, Angelina most is komolyan részt vesz a felépülésében. A színésznő saját maga látja el Paxot, nem támaszkodik nagy létszámú orvosi csapatra, mert anyaként úgy érzi, hogy neki kell támogatni a gyerekét. Mindeközben barátai aggódnak érte, mivel Jolie a baleset óta még kevesebbet pihen és alig eszik. „A stressz egyértelműen megviseli”mondja egy bennfentes, hozzátéve, hogy Angelina mostanában vékonyabb és sápadtabb, mint valaha.

Az egészségügyi és családi gondok ellenére Jolie még eltökéltebb, hogy folytatja a harcot Brad Pittel. A pár 2016-ban vált el, de a jogi csatározások még mindig nem zárultak le. 

A válása miatt kénytelen Los Angelesben élni, de hamarosan elköltözik

Pontosan nyolc éve lesz, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie beadta a válókeresetet, és az ügy még mindig tart. Most kiderült, hogy a színésznő emiatt nem tud elköltözni Los Angelesből. Bár hivatalosan már nem egy pár Angelina és Brad, az anyagi dolgok miatt a jogi hercehurca még folyik. A legfőbb oka, hogy nem tudnak megegyezni, az a pár 25 millió dollárért vásárolt dél-franciaországi szőlőskertje és birtoka. A 49 éves Jolie a napokban a Hollywood Reporternek mesélt a jövőre vonatkozó terveiről, és arról is, hogy miért nem láthattuk ilyen sokáig képernyőn.

„Többet kellett otthon lennem a gyerekeimmel" - indokolta a filmektől való visszavonulását, hozzátette, soha nem volt olyan forgatása, ahova a gyerekeket nem vitte magával.

A színésznő elárulta azt is, hogy azt tervezi, Los Angeles nyüzsgését Kambodzsa nyugodt vidékeire cseréli - ahonnan ő és Brad Pitt adoptálták legidősebb fiukat, és ahol már van is egy otthona.

 


 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.