Brad Pitt és Angelina Jolie lánya nem semmi táncot lejtett: Zahara így mulat a lányszövetséggel

Zahara Jolie, Brad Pitt és Angelina Jolie lánya
Getty Images - Dave J Hogan
főiskola Brad Pitt Zahara Angelina Jolie
Zahara megkezdte a főiskolát, a jelek szerint egy nagy mulatsággal. Brad Pitt és Angelina Jolie lánya nem semmi táncot lejtett lányszövetségbeli társaival.

Brad Pitt és Angelina Jolie lánya, a 19 éves Zahara megkezdte tanulmányiat, és úgy tűnik, hogy a főiskola első napjai kötetlen szórakozással és ismerkedéssel telnek. A TikTokra feltöltött videó szerint a lány rögtön beilleszkedett a lányszövetségbe, és nem semmi táncot lejtett társaival.

Zahara és Angelina Jolie, Angelina Jolie lánya
Brad Pitt és Angelina Jolie lánya, Zahara megkezdte a fősikolát
Forrás: Getty Images

Brad Pitt és Angelina Jolie lánya, Zahara önfeledten táncolt

A 19 éves Zahara számára is véget ért a nyár, megkezdte főiskolai tanulmányait. Brad Pitt és Angelina Jolie lánya az atlantai magánfősikolára, a Spelman College-ra jár és eddig úgy tűnik, hogy sikerült alaposan beilleszkednie. Az Alpha Kappa Alpha lányszövetség tagja lett, akikkel közösen egy igazán lendületes táncot mutattak be a társaiknak. Természetesen nemcsak ők táncoltak, ezen a fősikolán az első napok az önfeledt szórakozásról szólnak. Zahara látszólag nagyon beleélte magát a koreográfiába, és úgy tűnik, megtalálta a közös hangot a társaival. Természetesen a TikTokra feltöltött videó alatt sorakoznak a lányt dicsérő kommentek. „Zahara élete legszebb időszakát éli" - írta egyikük.

A felvételen Zahara a második a sorban: zöld felsőt és farmer rövidnadrágot visel. A lány nem véletlenül választotta éppen ezt a főiskolát, a Spelman College történelme régre nyúlik vissza, az afrikai származású nők oktatásában ma világszerte vezető szerepet tölt be, a lányszövetség pedig, amelyhez csatlakozott egy afroamerikai diákszövetség.

Zahara sem használja apja vezetéknevét

Tavaly, amikor csatlakozott a fősikolai lányszövetséghez kiderült, hogy Zahara sem hajlandó Brad Pitt nevét használni: beavatásakor világossá vált, hogy elhagyta a Pitt nevet, Zahara Marley Jolie néven mutatkozott be társainak. Arról egyelőre nincs információ, hogy testvéréhez, Shiloh-hoz hasonlóan hivatalosan is megvált volna a névtől, vagy csak nem használja, de szinte az összes Pitt-gyerek hasonlóan áll apjukhoz és így vagy úgy, de Knoxon kívül mindegyikük valamilyen formában kifejezte elhatárolódását a színésztől, akinek a hírek szerint rendkívül rosszul esik, hogy gyerekei ennyire eltávolodtak tőle. Brad Pitt kedve ennek ellenére nem ment el az apaságtól: barátnőjével családot tervez.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.