Harmadszorra is megnősült Boris Becker: 23 évvel fiatalabb párja három ruhát viselt a nagy napon

Boss - Arrivals - Milan Fashion Week - Womenswear Spring/Summer 2025
Getty Images/Boss - Arrivals - Milan Fashion Week - Womenswear Spring/Summer 2025 - Ernesto Ruscio
házasság Boris Becker teniszező
Szeptember 14-én harmadszorra is kimondta az igent az egykori teniszező. Boris Becker és 23 évvel fiatalabb kedvese egy háromnapos esküvőt tartottak az olaszországi Portofinóban.

Boris Becker immáron felesége, Lilian de Carvalho Monteiró három ruhát viselt a nagy napon, a kreációkkal pedig egyenesen lenyűgözte a vendégsereget. Az egykori teniszező nagyon örül, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket 33 éves szerelmével. 

Boris Becker és felesége
Boris Becker és 23 évvel fiatalabb kedves összeházasodott
Forrás: Getty Images 

Harmadszorra is megnősült Boris Becker

 Mindenki sírt, köztük én is… a helyszín, ahol a ceremóniát tartottuk, azt hiszem, az egyik legkülönlegesebb hely, ahol életemben jártam – és hidd el, nagyon sok gyönyörű helyen jártam 

– mondta Boris Becker a Hello! Magazinnak. Az egykori teniszcsillag egy krémszínű szmokingban mondta ki az igent, szerelme három fehér ruhát is viselt az este folyamán, egyiket régi iskolai barátja, Andra Ravieli tervező keltette életre számára. A nagy napról készült képeket ide kattintva nézheted meg. Az esküvőn ott volt Becker két fia, Noah és Elias is.

Becker azt mondja, már most csodás a házasélet, és hogy az esküvő fénypontja számára az volt, hogy Liliant végre a feleségének nevezhette. Nászútra csak a karácsonyi időszakban indulnak, jelenleg mindketten túl elfoglaltak.

Boris Beckernek ez a harmadik házassága: 1993 és 2001 között Barbara Becker volt a felesége. Közös fiaik Noah (30) és Elias Becker (25). 2009-ben vette feleségül Lilly Beckert (48), kapcsolatukból született meg a teniszező harmadik fia, Amadeus (14). Beckernek van egy lánya is, Anna Ermakova (24), aki házasságon kívül született az orosz-brit modelltől, Angela Ermakovától (56).

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.