Bruce Willis lánya elhagyta gyereke apját és máris új pasival mutatkozik: a nyílt utcán csókolta meg a férfit

Oceana's An Evening Of Jazz
Getty Images/Oceana's An Evening Of Jazz - Manoli Figetakis
lesifotó Bruce Willis Rumer Willis
Rumer Willis egy hónappal azután, hogy szakított Derek Richard Thomasszal, egy titokzatos férfival kapták lencsevégre, amint szenvedélyesen csókoloznak Los Angelesben. Bruce Willis lánya egy tűzoltóállomáson ölelkezett a férfival, akin a Los Angeles-i Tűzoltóság egyenpólóját viselte.

Rumer Willis az Instagram-oldalán közölte egy hónappal ezelőtt, hogy egyedülálló anyaként éli tovább a mindennapjait, gyereke apjával a szakítás mellett döntöttek. Úgy tűnik, Bruce Willis lánya nem sokáig gyászolta előző kapcsolatát, a napokban egy titokzatos férfi társaságában fotózták le.

Bruce Willis lánya, Rumer Willis
Bruce Willis lánya egy hónapja szakított gyereke apjával
Forrás: Getty Images 

Szenvedélyes csókot váltott Bruce Willis lánya és új pasija

A férfi kilétéről nem sokat tudni, annyi biztos, hogy nem baráti a kapcsolatuk, megölelték egymást, majd heves csókot váltottak. Bár a sajtó munkatársai keresték a színésznő képviselőjét, hivatalos kommentárt még nem kaptak a történtekkel kapcsolatban.

Bár Rumer régóta vágyott arra, hogy édesanya legyen, tisztában volt azzal, hogy egy gyermek születése megváltoztathatja a párkapcsolat dinamikáját. „Olyan sok minden történik” nyilatkozta az E! News-nak májusban. „A hormonjaid megbolondulnak – az emberek azt mondják, ha együtt túléled az első évet, az a legnagyobb mérföldkő. Egy kapcsolatban, ahol gyermek is van, olyan mélységeket és bizalmi szinteket kell elérned a másikkal, amiket korábban nem tapasztaltál.” 

Szerencsére Rumer egy erős családi háttérrel rendelkezik, amely támogatja őt és kislányát, Louettát. Bruce Willis, Rumer édesapja, különösen közel áll unokájához, ahogy azt a színésznő is megosztotta: „Lou már elkezdett járni, és odament apuhoz, olyan édes volt. Apukám igazi lányos apuka, és úgy érzem, Lou mellett teljesen kibontakozik ez a szerepe.”

Bruce Willis lánya információkat osztott meg a demenciával küzdő színészről

A 36 éves Rumer Willis őszintén válaszolt a rajongói által feltett kérdésekre az Instagram-oldalán. Nem meglepő módon édesapja, Bruce Willis állapota is aggasztotta a felhasználókat, és Rumer örömmel, bár szűkszavúan adott tájékoztatást arról, hogyan van most a demenciával küzdő színész.  

Hogy van az apukád?

- kérdezte a rajongó. „Nagyszerűen van. Annyira szeretem őt. Köszönöm" - írta Rumer édesapjáról. Több mint két évvel ezelőtt osztották meg a világgal Bruce Willis egészségi állapotáról szóló szomorú híreket, majd 2022-ben bejelentették, hogy az akciósztár visszavonul a színészettől miután afáziát diagnosztizáltak nála, egy olyan agyi rendellenességet, amely megfosztja az embert a kommunikációs képességétől. Ezután egy újabb lesújtó diagnózis érkezett: frontotemporális demencia. A színészről azóta egyre szomorúbb információk látnak napvilágot, nemrég egy bennfentes arról beszélt, hogy Bruce Willis már fel sem ismeri egykori feleségét, Demi Moore-t. „Beszédzavara egyre súlyosabb. Manapság a családja egy-egy pillantásból érzékeli, hogy mit mond, vagy mire van szüksége" - tette hozzá a bennfentes. A családja persze mindenben támogatja a színészt, szorosan összezárnak és annyi időt töltenek együtt, amennyit csak lehet.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.