Chris Hemsworth ikrei igazi felnőttként ragyogtak a vörös szőnyegen

Chris Hemsworth ikrei és felesége Elsa Pataky
Getty Images/James Gourley -
premier Chris Hemsworth vörös szőnyeg Elsa Pataky
A Transformers One című film sztárja feleségével, Elsa Patakyval és ikerfiaikkal jelent meg a film ausztrál premierjén. A Chris Hemsworth hasonmásaiként ismert ikerfiai igazán felnőttnek tűntek a reflektorfényben.

Szeptember 11-én, szerdán Chris és Elsa Sydneyben, Ausztráliában jelent meg ikerfiaikkal, Tristannal és Sashával a Transformers One premierjén. Chris Hemsworth és felesége, Elsa Pataky számára nem idegenek az ilyen és ehhez hasonló vörös szőnyeges események, és bár a pár általában igyekszik távol tartani gyerekeiket a nyilvánosságtól most megmutatták fiaiknak, hogy milyen is egy hamisítatlan, díszes és csillogó filmbemutató.

Chris Hemsworth ikrei és felesége Elsa Pataky
Chris Hemsworth és felesége Elsa Pataky, valamit ikerfiaik Sasha és Tristan.
Forrás: WireImage/Don Arnold

Chris Hemsworth ikrei már kész felnőttek

A Marvel-sztár és a spanyol modell 2010-ben találkoztak, amikor Chris ügynöke bemutatta őket egymásnak. Kapcsolatuk szeptemberben indult, és már három hónappal később Ausztráliában házasságot kötöttek egy meglepetésszerű, intim karácsonyi esküvő keretében. Első gyermekük, India 2012 májusában született, majd ikerfiaik, Sasha és Tristan 2014-ben jöttek világra. A Transformers One filmben Chris mellett, aki Optimus Prime szerepében látható, Scarlett Johansson, Jon Hamm, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key és Brian Tyree Henry is szerepel, többek között. 

A film ausztráliai premierjén Cris Hemsworth ikrei igazán felnőttnek tűntek, már majdnem olyan magasak voltak, mint édesanyjuk. Mindketten egyező, kerek fazonú frizurát viseltek, elegáns inget nadrágot viseltek.

Elsa lenyűgözően festet egy vörös selyem overallban, amelynek felső része bustier stílusú volt, derékban övvel. Férje, Chris világoskék zakót és hozzá illő nadrágot viselt, amelyet egy szürke pólóval kombinált. 

Sasha és Tristan legutóbb idén tavasszal jelentek meg nyilvánosan szüleikkel, mégpedig Los Angelesben, amikor májusban Chris csillagot kapott a Hollywoodi Hírességek Sétányán.

Néhány héttel korábban ismét megjelentek a Furiosa: Történet a Mad Maxből című film premierjén, amelyben mindkét szülőjük szerepelt. Ezt megelőzően 2022-ben debütáltak először a vörös szőnyegen a Thor: Szerelem és mennydörgés ausztrál premierjén.

Chris Hemsworth gyermekeinek neveit kedvenc filmkarakterei ihlették

India Indiana Jones után, Tristan Brad Pitt Legendás regény című filmjének Tristan Ludlow karaktere után, míg Sasha egy családi kaszkadőr barát után kapta nevét.

Annak ellenére, hogy Chris szuperhős státusszal rendelkezik Hollywoodban, 2015 óta távol él a csillogástól, és visszaköltözött Ausztráliába. Chris jelenleg Byron Bay-en, Ausztrália Gold Coastjától délre fekvő tengerparti városban él, hogy közelebb lehessen szüleihez, Leonie-hoz és Craig Hemsworth-hoz. Továbbá a filmipar néha felszínes mivolta is motiválta, hogy kicsit eltávolodjon földrajzilag is Hollywoodtól.  Most egy olyan városban él, ahol valódi helyiként kezelik. A tengerparthoz közeli házban egy óriási akvárium is található, valamint helyet ad a család kutyáinak, nyúljainak, tengerimalacainak, tyúkjainak, szamarainak, és természetesen a közeli farmjukon élő lovaiknak is.

Ezek is érdekelhetnek: 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.