Cristiano Ronaldo barátnője fenekét markolássza: Georgina Rodríguez fehér bikiniben fürdőzött

Riviéra Georgina Rodríguez Cristiano Ronaldo jacht
Georgina Rodríguez és a sztárfocista egy luxusjachton élvezték a nyarat. Cristiano Ronaldo pedig nem bírta megállni: belemarkolt barátnője fenekébe.

Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodríguez fehér bikiniben élvezte a St. Tropez-i meleget, míg a focista minden bizonnyal inkább vele, és a dús idomaival volt elfoglalva.

Cristiano Ronaldo és barátnője, Georgina Rodríguez
Cristiano Ronaldo és barátnője, Georgina Rodríguez
Forrás: Getty Images 

Christiano Ronaldo luxusjachton markolászta barátnője fenekét

Christiano Ronaldo és barátnője, Georgina Rodríguez a francia Riviérán töltötték idejüket egy luxusjachton, és a képek tanúsága szerint nagyon jól szórakoztak. A sztárfocista kedvese fehér bikiniben süttette idomait, amik a sztárfocistát is elbűvölték olyannyira, hogy le sem tudta róla venni a kezét: Georgina fenekét markolássza. A páros a jacht hátsó fedélzetén pihent, miközben láthatóan nagyon élvezték egymás társaságát. 

Georgina Rodríguez a vörös szőnyegen is megmutatta idomait

A 30 éves Georgina Rodríguez tiszteletét tette az olaszországi Velencében a Diva E Donna 20. évfordulóján. Christiano Ronaldo barátnője párja nélkül érkezett az eseményre, és igazi dívaként tündökölt a vörös szőnyegen. Egy combig kivágott fehér sifonruhát viselt, és egy virágos nyaklánccal díszítette a ruhát, valamint egyszerű, pántos magassarkúval egészítette ki a megjelenését. A 81. Velencei Nemzetközi Filmfesztivállal egybeeső eseményen átvehette a Diva e Donna Woman of the Year díjat Soy Georgina (Én, Georgina) című dokumentumfilmjéért, amely a Netflixen látható.

Az a hír járja, hogy Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez összeházasodtak

„Nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni, hogy Cristiano feleségül vette Georginát. Egyszerűen nem tudom" - mondta Cristiano Ronaldo képviselője azután, hogy elterjedt az a pletyka, hogy a pár a legnagyobb titokban összekötötte az életét. Cristiano Ronaldo ugyanis több alkalommal is a feleségeként hivatkozott Georginára, de ezeken az elszólásokon kívül semmi nem utal arra, hogy figyre léptek volna. „Megiszom a kávémat, amikor elkezdem a napomat. Ez a rutinom...reggel megiszom a kávémat, beszélek a gyerekeimmel, a feleségemmel és elkezdem a napot" - mondta Ronaldo. Meglehet, hogy csupán az életük teljes összefonódása indokolja ezt a megszólítást, de az is előfordulhat, hogy valóban összekötötték az életüket hivatalosan is. Amennyiben így van, valószínűleg hamarosan kiderül majd. Ronaldo és Georgina 2016 óta alkotnak egy párt, a nő a focista három gyerekének a mostohaanyja, és született két közös gyerekük is. Egy kisbabájukat azonban elvesztették.

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.