Dave Grohl válóperes ügyvédet fogadott, mielőtt bejelentette, hogy házasságán kívüli gyermeke született

Dave Grohl, Roskilde Festival 2024 - Day 6
Getty Images -
megcsalás válás Dave Grohl
A Foo Fighters frontembere a közösségi oldalán tett nyilatkozatban jelentette be, hogy gyermeke született a szeretőjétől. Dave Grohl azt írta, részt akar venni a kislány nevelésében, de szereti a feleségét, és mindent megtesz azért, hogy visszanyerje a családja bizalmát.

Bombaként robbant a hír, hogy a Nirvana egykori dobosa, és a Foo Fighters jelenlegi frontembere, Dave Grohl újra apa lett. A zenész maga tette meg a bejelentést a közösségi oldalán. A dolog szépséghibája az, hogy a kislány házasságon kívül született, Grohl szeretőjétől. A rocker 21 éve házas, feleségével Jordyn Blummal három lányuk született: Violet 18 éves, Harper 15 éves és Ophelia 10 éves.

Dave Grohl, a Foo Fighters énekese a feleségével és a gyerekeivel
Dave Grohl, a Foo Fighters énekese a feleségével és a gyerekeivel
Forrás: Getty Images 

A People magazin most arról számolt be, hogy Grohl - annak ellenére, hogy közleményéből úgy tűnik, küzd a házasságáért - válóperes ügyvédet fogadott, mielőtt megtette nyilatkozatát. A lap megkereste az énekest, hogy kommentálja az értesülést, de sem ő, sem a szóvivője nem reagált. 

Grohl családját nagyon megviselhette a botrány. A férfi legidősebb gyermeke, Violet törölte az Instagram-fiókját. Azt nem tudni pontosan, hogy a lány, aki korábban már fellépett az apjával, mikor tűnt el a közösségi médiából, annyi biztos csak, hogy szerda reggel még aktív volt.  

Arról egyelőre nincs hír, hogy Dae Grohl szeretőjétől született gyerekét hogyan nevezték el, ahogy arról sem, hogy pontosan mikor született a kislány.

Dave Grohl közleménye

„Nemrég egy kislány édesapja lettem, aki házasságon kívül született. Azt tervezem, hogy szerető és támogató szülője leszek. Szeretem a feleségemet és a gyermekeimet, és mindent megteszek, hogy visszanyerjem a bizalmukat és elnyerjem a megbocsátásukat. Hálásak vagyunk az összes érintett gyermek irán tanúsított figyelmességért, együtt próbálunk továbblépni" - írta a rocker az Instagramon szeptember 10-én. 

Jordyn Blum 21 éve Dave Grohl felesége

Grohl és felesége, Jordyn Blum 2001-ben találkoztak először. Jordyn producerként dolgozott az MTV-nél. 2003. augusztusában házasodtak össze. Grohl akkor azt nyilatkozta, hogy a felesége az első ember, akivel valaha is igazán őszinte volt. 

„Most már nincs mit rejtegetnem” - mondta. „Amikor nem próbálsz valaki más lenni, könnyű őszintének lenni.”

Blum Grohl múzsája is volt, aki olyan dalokat ihletett, mint a Statues és a Burn Away.

A párost legutóbb Londonban látták együtt, amikor júliusban tiszteletüket tették Wimbledonban:

Jordy Blum és Dave Grohl Wimbledonban 2024
Jordy Blum és Dave Grohl Wimbledonban
Forrás: Getty Images

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.