Sztárok eltitkolt utódai: balkézről született gyerekek, akik egy félrelépés gyümölcsei

Givenchy - Spring 2016 New York Fashion Week
Getty Images - Antonio de Moraes Barros Filho
házasságon kívüli gyermek affér sztárok
Vannak gyerekek, akiknek örülnek a szüleik, és vannak, akiknek az eltitkolás, letagadás jut. Különösen igaz ez a sztárvilágban, ahol nem ritkán előfordul, hogy egy-egy kapcsolati szünetben, vagy ténylegesen a házasság aktív éveiben csúszik be egy-egy affér, vele néhány nem várt baba.

Nem minden híresség büszke az összes gyerekére, legalábbis nem jelentik be nagy csinnadrattával, hogy utódjuk született. Nem véletlenül. A sokszor egy affér gyümölcseként, balkézről világra jött babákat a sztárok titkolják, hiszen, ha eldicsekednének vele, az a nyilvánosság előtt látszólag boldog házasságuk végét jelentené. De egyszer minden kiderül...

Arnold Schwarzenegger, sztár
Arnold Schwarzenegger is egyike azoknak a sztároknak, akiknek balkézről született gyereke
Forrás: NurPhoto via AFP

Sztárok, akiknek balkézről született gyereke

Chuck Norris

Egy házasságon kívüli viszonyból született meg Chuck Norris eltitkolt lánya. A színész házas volt, a felesége Gena O'Kelley mit sem tudott az afférról, amiből férje gyereke megfogant. Valójában Norris sem tudott arról, hogy van egy gyereke, egészen addig, amíg egy Dina nevű lány 1991-ben levelet nem írt neki. Utódja akkor már 26 éves volt.

Steven Tyler

OSCARS-TYLER AND DAUGHTER
Steven Tyler, Liv Tyler
Forrás: LUCY NICHOLSON / AFP

Talán az egyik leghíresebb eltitkolt gyermek apja az Aerosmith frontembere, Steven Tyler, aki a kislány születése után évekkel tudta meg, hogy van egy Bebe Buell nevű groupie-val közös gyereke. A kislányból ismert színésznő lett, aki nem más, mint Liv Tyler, és aki nyolcéves koráig azt hitte, hogy Todd Rundgren az apja. 

Arnold Schwarzenegger

*EXCLUSIVE* Arnold Schwarzenegger goes out to lunch with his son Christopher
Christopher Schwarzenegger és Arnold Schwarzenegger
Forrás:  Profimedia

Bombaként robbant 2011-ben a hír, hogy Arnold Schwarzeneggernek van egy eltitkolt gyereke. Ha ez nem lett volna elég, az is kiderült, hogy a fiú anyja a család volt bejárónője, akivel a sztár 10 éven át tartott fenn viszonyt. És ha még ez is kevés volna, az is kitudódott, hogy a balkézről született gyerek mindössze 5 nappal fiatalabb, mint Schwarzenegger legkisebb fia, Christopher. A hír Schwarzenegger és felesége, Maria Shriver 25 éves házasságának vetett véget.

Sir Tom Jones

Sir Tom Jones és fia Jon Jones
Forrás: AFP / Northfoto

Tom Jones és Katherine Berkery kalandjából az 1980-as években született egy fiú, Jon Jones. A fiú már 14 hónapos volt, amikor egy apasági teszt bebizonyította a vérségi kapcsolatot közte és a sztár között, ezért Jones kénytelen volt gyerektartást fizetni. Ennek ellenére Sir Tom évtizedekig nem volt hajlandó sem nyilvánosan, sem privátban elismerni fia létezését, és a mai napig nem hajlandó semmilyen kapcsolatot tartani vele. A gyerek születésekor az énekes akkor már több mint 20 éve volt nős, ám házasságát nem rengette meg alapjaiban a fiú létezése, Melinda Trenchard és Sir Tom Jones a nő haláláig boldogan éltek.

 Simon Cowell

America's Got Talent Season 18 Live Show
Simon Cowell, Lauren Silverman, Eric Philip Cowell 
Forrás: Northfoto

A valóságshow- és zenei mogul Simon Cowell azzal a hírrel lepte meg 2013-ban a világot, hogy apa lesz. Ami még ennél is megdöbbentőbb volt, hogy balkézről jött szerelemgyereke házasságtörés eredménye. Mint kiderült, Cowell titkos viszonyt kezdett legjobb barátja feleségével, és teherbe ejtette őt. A válási papírokon szeretőként jelent meg a neve. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.