Miután lebukott, felvállalta kapcsolatát a Dűne 2. színésznője: a családalapításra is készen áll

Florence Pugh
Getty Images/A24's "We Live In Time" New York Screening - Marleen Moise
kapcsolat Dűne 2 Florence Pugh
Florence Pugh megerősítette, hogy egy párt alkotnak a a Peaky Blinders sztárjával, Finn Cole-lal. A Dűne 2 színésznője már a családalapításra is készen áll.

Florence Pugh megerősítette hogy egy párt alkot, a Peaky Blinders sztárjával, Finn Cole-lal miután a hónap elején elterjedtek a pletykák kettejükről. A Dűne második részének Irulan hercegnője azt is elárulta, hogy készen áll a családalapításra.

2024 Toronto International Film Festival - We Live In Time Premiere, Dűne 2 színésznője, Florence Pugh
A Dűne 2. színésznője, Florence Pugh és Finn Cole tényleg egy párt alkotnak
Forrás: Getty Images

A Dűne második részének színésznője felvállalta kapcslatát

Florence Pugh színésznő és a Peaky Blinders sztárja, Finn Cole nemrég buktak le: A tökéletes pár című film premierjén jelentek meg együtt, aztán együtt távoztak a buliról. A szemtanúk beszámolói szerint óvatosak voltak a bulin, de nem eléggé.

Jaeger-LeCoultre - The Golden Ratio Musical Show Finn Cole
Finn Cole, a színésznő párja
Forrás: Getty Images

„Florence és Finn nagyon együtt voltak, jól érezték magukat egymás társaságában. A premieren és a partin azért visszafogottak voltak, de hátsó ajtón együtt távoztak, és ugyanabba az autóba szálltak. Azért voltak ott, hogy támogassák a filmben szereplő barátaikat, és úgy tűnt, hogy nem akarták, hogy lefényképezzék vagy meglássák őket. Gyorsan leléptek, amikor az esemény véget ért, elszöktek" - mondta az egyik szemtanú. A híresztelések után pedig most a Dűne második részének színésznője is megerősítette a hírt, miszerint valóban egy párt alkotnak a színésszel. „Ha létezik varázslat, akkor az a szerelembe esés" - árulta el a színésznő, de sok részletet nem osztott meg a kapcsolatukról. „Most találjuk ki, hogy mik is vagyunk valójában" - mondta. 

„Engedélyezem magamnak az időt arra, hogy emgedjem fejlődni, hagyom, hogy kiteljesedjen, ahelyett, hogy csak úgy belerohannék" - tette hozzá a színésznő, aki azért azt még elmondta, hogy már készen áll a családalapításra.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.