Édes fotókon Lajos herceg és unokatestvére Mia Tindall: ők a királyi családi partiarcai

The British Royal Family Attend The Christmas Morning Service
Samir Hussein/WireImage/The British Royal Family Attend The Christmas Morning Service - Samir Hussein
brit királyi család Lajos herceg család
Katalin hercegné legkisebb gyermekét mindig úgy látjuk, mint a királyi események szívét és lelkét. Az igencsak szórakoztató hatéves Lajos herceg olyan jó kapcsolatot ápol unokatestvéreivel, különösen Mia Tindallal, aki mindig partner a huncutságokban.

Zara és Mike Tindall 10 éves lánya igazi lázadó típus, amikor fiatalabb testvéreivel, az ötéves Lenával és a kétéves Lucasszal és a trónörökös legkisebb gyermekével, Lajos herceggel van együtt, ő sem bír magával. Ki tudná elfelejteni azt az imádni való pillanatot a királynő platinajubileumi ünnepségén, amikor Mia a képen Lajost szórakoztatja? Vagy 2023 karácsonyát, amikor a sandringhami Szent Mária Magdolna templomba lépve, kézen fogva, beszélgetve kapták lencsevégre őket?

Lajos herceg és Mia Tindell
Lajos herceg és Mia Tindell kézenfogva sétál
Forrás: Samir Hussein/WireImage/The British Royal Family Attend The Christmas Morning Service

Lajos herceg és Mia kézenfogva sétálnak

Az éves karácsonyi szertartás előtt Lajos és Mia kéz a kézben sétáltak, amikor csatlakoztak a királyi család többi tagjához Sandringhamben. Az unokatestvérek boldogok voltak, hogy együtt lehetnek, és ez meg is látszott rajtuk, ahogy az is, hogy valami huncutságra egészen biztosan készülnek...

Mint amikor II. Erzsébet platinajubileumán nem bírtak magukkal, hiába próbálta Katalin hercegné, Vilmos herceg, de még Károly király is lenyugtatni a kis Lajos herceget, ő inkább Mia Tindellel foglalkozott, és egymást szórakoztatták, aminek a királyi család többi tagja kevésbé örült.

Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - Platinum Pageant
Mia szórakoztatja a kis Lajos herceget
Forrás: Getty Images

Rengeteg édes pillanata van az unokatestvéreknek, bár Lajos herceget az utóbbi időben nem sok helyre viszi magával Katalin hercegné és Vilmos herceg. Lajos herceg rajongói emiatt találgatásokba is kezdtek, miért van kiközösítve a legkisebb herceg, de a királyi család megnyugtatott mindenkit, nincs rossz sora a legkisebb gyereknek se. De vannak olyan események, amelyek fontosabbak annál, hogy hagyják, hogy Lajos ellopja a show-t, azaz elterelje a figyelmet az alkalom jelentőségéről. Ezért ezekre nem viszik magukkal, de családi eseményeken ugyanúgy láthatják a királyi család rajongói a kis herceget.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.