Így telik Harry herceg és Meghan Markle egy napja Kaliforniában

AFP or licensors/Britain's Prince Harry (R), Duke of Sussex, speaks with his wife Meghan Markle while attending a show during a visit to the National Centre for the Arts in Bogota on August 15, 2024. Prince Harry and his wife, American actress Meghan Markle, arrived in Colombia at the invitation of Colombia's vice-President Francia Marquez, with whom they will attend various meetings with women and young people to reject discrimination and cyberbullying. (Photo by RAUL ARBOLEDA / AFP) - AFP
brit királyi család Meghan Markle Harry herceg
III. Károly király fiatalabbik fia a „száműzetésben” sem szűkölködik, és különösebben megerőltetnie sem kell magát, ha nem akarja. Harry herceg napjai kutyasétáltatásból, meditációból, biciklizésből és hasonlókból áll. Így tölti napjait a sussexi hercegi pár a kaliforniai kuckójában.

Harry herceg leginkább biciklizéssel tölti az idejét vagy egyedül sétáltatja a kutyáját a tengerparton, de leginkább a Meghan Markle-lel közös otthoni irodájában van, vagy a napi meditációit végzi, állítják bennfentesek. 

montecito, harry herceg és meghan háza
Harry herceg a kaliforniai Montecitóban zátkózott életet él a családjával
Forrás: AFP 

A sussexi herceg a pletykák szerint barátokon és közvetítőkön keresztül tett ajánlatot a királyi családba való visszatérésre, azzal a feltétellel, hogy Vilmos herceg bocsánatot kér tőle. Bennfentesek szerint azonban kizárt, hogy visszatérne a királyi kötelességekhez, mivel irigylésre méltó és nagyon csendes életet él a kaliforniai Montecitóban Meghannal és két gyermekükkel.

Harry herceg néhány nap múlva tölti be a 40. életévét, a fiatalkori bohóság már kevésbé jellemző rá, az ideje nagy részét az íróasztalánál tölti, mellette dolgozik a felesége, együtt tervezgetik, hogy melyik országba látogassanak el legközelebb, vagy videohívásokat bonyolítanak le a csapatukkal és a jótékonysági szervezetekkel. Amikor nem a számítógép mögött ül, Harry herceg a munkatársakkal beszélget vagy sétálgat a kertjében, élvezve a madarak csicsergését, illetve Archie-t viszi iskolába és onnan vissza. Minden nap meditál és gyakran edz a személyi edzőjével. 

A szomszédok és helyiek azt mondják, alig látják a hercegi párt, különösen Harry herceget

Az egyik szomszéd a Daily Telegraphnak azt mondta: „Zárkózottak. Nem sokat láttam Harryt. Általában, ha errefelé látod, a labradorját sétáltatja a tengerparton vagy biciklizik, és a biztonsági emberei követik egy Range Roverben”

Harry herceg boldogságával kapcsolatban vegyes hírek keringenek. Van, aki szerint jók érzi magát és elégedett a döntésével, hogy elhagyta a királyi családot, mások azt állítják, úgy viselkedik, mint egy dühös kisfiú, csak egy szűk baráti körrel áll szóba és egyre inkább elszigetelődik. Meghan ezzel szemben többet jár társaságba, de összességében a helyiek keveslik a jelenlétüket a közösségben. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.