Harry herceg elárulta, mi volt az eddigi legjobb szülinapi ajándéka

Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - National Service of Thanksgiving
Getty Images/Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - National Service of Thanksgiving - WPA Pool
születésnap ajándék Harry herceg
A sussexi herceg vasárnap ünnepli a 40. születésnapját. Harry herceg a jeles nap alkalmából pedig elárulta, hogy mi volt az eddigi legjobb születésnapi ajándéka.

Két gyermekéért a leghálásabb Harry herceg, elmondása szerint nem is kaphatott volna szebb ajándékot az élettől, minthogy édesapa lett. „A legjobb ajándék, amit valaha kaptam, kétségtelenül a gyerekeim.”

Harry herceg, Meghan Markle
Harry herceg vasárnap ünnepli a 40. születésnapját
Forrás: Getty Images for Invictus Games

Harry herceg nemsokára 40 éves lesz

„Élvezem, hogy minden nap látom őket felnőni, és imádok az apjuk lenni" - mesélte büszkén a Page Sixnek Harry, aki 40. születésnapját szeptember 15-én ünnepli, egy hatalmas bulival, amelyet Meghan szervez neki Montecitóban. Ezt követően a herceg egy hétvégi kiruccanásra indul közeli barátaival a hegyekbe.

Harry és Meghan ritkán beszélnek Archie-ról és Lilibetről, akiket 2019 májusában és 2021 júniusában születtek. Legutóbb azonban az egykori színészno elárulta, hogy lányuk magabiztos kisgyermekké cseperedett, aki bizony nem fél hallatni a hangját.

Tudom, milyen érzés, amikor nem használod a hangod, amikor meg kellene hallaniuk, vagy mondanivalód van. Arra ösztönzöm a lányunkat, hogy tegye meg — aki már 3 évesen abszolút megtalálta a hangját, és erre nagyon büszkék vagyunk

 - magyarázta. 

Harry közvetlen családjával ünnepli majd a születésnapját, a londoni rokonai, mint például apja, III. Károly király, és bátyja, Vilmos herceg információk szerint nem lesznek jelen a nagy napon.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.