Heidi Klum már készül a Halloweenre: a modell jelmezei legendásak

66th GRAMMY Awards - Red Carpet
Getty Images for The Recording A/66th GRAMMY Awards - Red Carpet - Neilson Barnard
kosztüm jelmez Heidi Klum halloween
A modell minden évben kitesz magáért, és már el is kezdte a készülődést a közelgő ünnepre. Heidi Klum halloweeni hacukái felejthetetlenek - a legújabból most meg is mutatott egy részletet.

Heidi Klum halloweeni jelmezei legendásak, minden évben hatalmas átalakulást láthatunk tőle, és már abban is biztosak lehetünk, hogy ez idén sem lesz másként.  A modell bepillantást engedett az előkészületekbe, de úgy, hogy ne találhassuk ki, mire készül.

Heidi Klum
Forrás: Getty Images

Heidi Klum megmutatta halloweeni jelmeze részletét

Heidi Klum minden évben különleges jelmezzel készül Halloweenre, és ez idén sem lesz másként. A modell már el is kezdte az előkészületeket, hiszen az általa viselt öltözékek sosem egyszerűek, bőven kell idő az elkészítésükre. Erről Heidi Klum Instagramon osztott meg egy videót, de természetesen úgy, hogy ne lehessen kitalálni, idén minek öltözik majd be. A videón egy zöld páncélszerű elem látható, néhány kitüremkedő résszel, amiből még messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Annyi biztos, hogy Heidi Klum idén is komolyan veszi a szórakozást. A kemény munka eredményét október 31-én láthatjuk majd. 

Heidi Klum 2024-es halloweeni kosztümjének egy részlete
Heidi Klum 2024-es halloweeni kosztümjének egy részlete
Forrás: Instagram/Heidi Klum

2023-ban madárként tündökölt, míg 2022-ben féreggé változott és a vörös szőnyegen vonaglott a jelmezében, amelyből egyátalán nem látszott ki. Ezeken kívül volt már Jessica Rabbit és a Shrek Fionája is.

Heidi Klum 2023-as halloweeni jelmeze
Heidi Klum 2023-as halloweeni jelmeze
Forrás: Getty Images 
Heidi Klum 2022-es halloweeni jelmeze
Heidi Klum 2022-es halloweeni jelmeze
Forrás: Getty Images
Heidi Klum Fionaként 2018-ban
Heidi Klum Fionaként 2018-ban
Forrás: Getty Images
Heidi Klum Jessica Rabbitként ikonikussá vált
Heidi Klum Jessica Rabbitként ikonikussá vált
Forrás: Getty Images

Heidi Klum nemrég mutatta meg lenyűgöző alakját az America's Got Talent élő felvételén Kaliforniában. 19. évadának májusban volt a premierje az NBC-n. Heidi Klum a verseny egyik zsűritagja, a komikus Howie Mandel, a Modern család sztárja, Sofia Vergara és a műsor készítője, Simon Cowell mellett. A műsort 2019 óta Terry Crews vezeti. Ő a testére simuló ruhában tündökölt. Nem sokkal azelőtt pedig még félmeztelenül élevzte a napsütést. Heidi Klum félmeztelenül élvezte a napsütést a festői St. Barts szigetén, ahol férjével, Tom Kaulitz-cal ünnepelték ötödik házassági évfordulójukat. A modell, aki nem hagyott sokat a képzeletre, csupán egy barna színű bikinialsót viselt.

A St. Barts-i utazás előtt Heidi és Tom két hónappal korábban már élveztek egy romantikus nyaralást Szardínia szigetén, Olaszországban. A modell ott is elhagyta bikinifelsőjét a tökéletes barnulás érdekében, miközben Tom mellette pihent. A Karib-térségben is nagyon jól érzik magukat, Heidi mindössze egy barna bikinialsót viselt a tengerparton, ahol büszkén mutatta meg dús kebleit, még az sem érdekelte, hogy fotózzák. A róla készült képek megtekintéséhez kattints ide.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.