Ki valójában Ines de Ramon, Brad Pitt barátnője? Minden, amit tudunk róla

hollywood Brad Pitt Ines de Ramon
Az ékszertervező két éve csendben randizgat korunk egyik legnagyobb színészével, Brad Pittel. De hogyan élt Ines de Ramon, mielőtt reflektorfénybe került volna? Ki ez a csinos nő, aki meghódította - vagy éppen meggyógyította - a hollywoodi szívtipró szívét?

Ines de Ramont és Brad Pittet először 2022. novemberében látták együtt a színfalak mögött egy Los Angeles-i Bono-koncerten. Alig néhány nappal később külföldi lapok arról számoltak be, hogy Pitt és de Ramon már néhány hónapja randiznak. Azóta Ines több helyre is elkísérte híres kedvesét, többek között a Babylon című filmjének bemutatóján is megjelent, és a friss hírek szerint már össze is költöztek.

Ines de Ramon, Brad Pitt
Ines de Ramon és Brad Pitt a venecei filmfesztiválon 
Forrás: Getty Images

„Brad nagyon sok mindent szeret benne, összepasszolnak” — mondta egy forrás People magazinnak idén júliusban.

Nem Brad Pitt Ines de Ramon első ismert szerelme

A Pitt-tel való kapcsolata előtt Ines de Ramon a Vámpírnaplók színészének, Paul Wesley-nek volt a felesége. Képviselőjük kizárólag a People-nak erősítette meg, hogy a pár három év házasság után 2022. szeptemberében csendben elvált. A válásukat 2024. februárjában véglegesítették.

Mit tudunk Ines de Ramonról?

Az ékszeriparban dolgozik

Ines de Ramon 2013-ban végzett a Genfi Egyetemen, ahol üzleti adminisztrációból szerzett alapdiplomát. Az Institute for Integrative Nutrition által kiadott táplálkozási- és egészségtanácsadói képesítéssel is rendelkezik. Szakmai tapasztalatának legnagyobb részét azonban az ékszeriparban szerezte. A LinkedIn szerint korábban a Christie's ékszerüzletben, és a De Grisogono svájci luxus ékszergyártónál töltött be különböző feladatokat. Jelenleg a Los Angeles-i Anita Ko Jewelry ékszermárka nagykereskedelmi vezetőjeként dolgozik. A cég olyan sztárokat tudhat a rajongói között, mint Hailey Bieber, Kourtney Kardashian és Mandy Moore. 2022. februárjában Ines a márka egyik fotókampányban is szerepelt. A képeket akkor az Instagramján osztotta meg.

Paul Wesley exfelesége

Ines és Paul Wesley színész 2018-ban tették Insta-hivatalossá a kapcsolatukat egy közös fotóval. Addigra már pletykáltak róluk, korábban ugyanis látták őket együtt vacsorázni. 2019-ben aztán felröppentek a hírek, hogy összeházasodtak, de a pár nem kommentálta a híreket. A Vámpírnaplók egyik szereplője, Wesley munkatársa, Nina Dobrev aztán egy podcastban véletlen elszólta magát, hogy kollégájának felesége van.

„Sokat lógunk együtt. Nagyon jó barátok vagyunk. Szeretem a feleségét" — mondta Wesleyről. „Vicces, ahogy az idő mindent megváltoztat, sosem gondoltam volna, hogy ő lesz az egyik legjobb barátom.”

Több nyelven beszél

Ines De Ramon a legtöbb Instagram-posztját franciául kommentálja, különösen a gyerekkori fotóit. Emellett jól beszél angolul, németül és olaszul is.

Wesleyvel van egy közös mentőkutyájuk

Ines és Wesley már többször megmutatták a Gregory nevű ebet, akit gyakran Gregnek vagy Greggynek becéznek. Wesley 2020-ban egy interjúban azt mondta, hogy a világjárvány idején a feleségével és a Greggel töltött idő segített neki új perspektívát találni.

„Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szünetet tarthattam, és ez nagyon fontos volt számomra” — mondta. „Újraindultam. Újrakalibráltam magam. Rájöttem, hogy mi a fontos számomra, és átrendeztem az életemet.”

 

2022-ben szakítottak Paul Wesleyvel

Több mint három év házasság után Ines de Ramon és Paul Wesley 2022. szeptemberében csendben elváltak. Akkor képviselőjük azt nyilatkozta, hogy a különválásról szóló döntést közösen hozták meg. Válásukat idén februárban véglegesítették. Wesley legutóbbi beadványa szerint a két fél írásbeli megállapodást kötött a vagyonukról és a házassági- vagy élettársi jogaikról, beleértve a tartásdíjat is. Ines azt kérte a bíróságtól, hogy állítsák vissza korábbi nevét.

Boldogságot hozott Brad Pitt életébe a válása után

Ines De Ramont és Brad Pittet először 2022. novemberében látták egy Bono-koncerten. Akkoriban egy de Ramonhoz közeli forrás azt mondta, hogy a pár egy közös barátjukon keresztül találkozott, és hogy a színész nagyon belezúgott a tervezőbe. 2022. decemberében Pitt elvitte de Ramont a Babylon című filmjének Los Angeles-i premierjére, néhány nappal később pedig együtt ünnepelték Pitt 59. születésnapját egy hollywoodi étteremben. Idén februárban derült ki, hogy már együtt is élnek, Ines költözött a színész házába, de saját lakását nem adta fel.

Ines Velencében debütált a vörös szőnyegen

A Két magányos farkas című film premierjére érkezett Velencébe Brad Pitt és Ines de Ramon szeptember elsején — a színész ebben az alkotásban szerepel régi barátjával, George Clooney-val. A film azonban kevesebb figyelmet kapott, mint Ines de Ramon, aki könnyed eleganciájával mindenkit lenyűgözött. Egy elegáns fehér ruhát viselt, amely tökéletesen kiegészítette természetes szépségét. Ines egy kicsit sem tűnt idegesnek, hogy villanó vakuk között kell végigsétálnia, úgy tűnt, élvezi a számára még szokatlan helyzetet.

Lexus At The 81st Venice International Film Festival - Day 5
Ines de Ramon és Brad Pitt
Forrás: Getty Images

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.