Brad Pitt és Angelina Jolie háborúja véget vethet a színész Ines de Ramonnal való kapcsolatának

Ines de ramon, Brad Pitt
Getty Images -
jogi procedúra Brad Pitt Ines de Ramon Angelina Jolie
Lapinformációk szerint Ines nem bírja a színészből áradó feszültséget. A modell belefáradt, hogy Brad Pitt folyton Angelináról beszél.

Bár már évekkel ezelőtt elválasztották őket, Brad Pitt és Angelina Jolie 2022 februárja óta vív jogi csatát a közösen birtokolt francia borászat, a Château Miraval miatt. A pereskedés még jóideig eltarthat, Pitt új barátnője, Ines de Ramon, bár szereti Bradet kezd belefáradni abba, hogy a színész folyton ideges és Angelinával van elfoglalva. 

Ines de ramon, Brad Pitt
Ines de Ramon és Brad Pitt kapcsolatára is rányomja a bélyegét a színész egykori házassága
Forrás: Getty Images

Brad Pitt kiborítja Ines de Ramónt a jogi csatározással 

Brad Pitt barátnője, Ines de Ramon készen áll szembenézni Angelina Jolie-val: szeretne közvetíteni közöttük, hogy vessenek véget az értelmetlen jogi vitának – árulta el egy bennfentes az In Touch-nak. 

„Ines nagyon rosszul érzi magát, belefáradt abba, hogy Brad folyton Angelináról panaszkodik, és nem tud máson agyalni, mint azon, hogy miképp jöjjön ki a legjobban a volt feleségével folytatott harcból” – nyilatkozta egy jólértesült.  „Persze, hivatalosan elvált, de ugyanúgy össze van kötve Angelinával, mint korábban” - tette hozzá.  A 34 éves Ines úgy véli, ezen változtatni kell, ha Brad komolyan gondolja vele a kapcsolatot. „Szeretné elkezdeni a közös életüket, de addig nem képes rá, amíg Brad teljesen nem szakad el Angelinától. Ines szeretne találkozni a színésznővel, hogy megtudja, mi kell ahhoz, hogy lezárhassa a harcot Pitt-tel” – tette hozzá a lap forrása. 

A modell szeretne találkozni Angelinával

„Ines nyilvánvalóan hűséges Bradhez, de nem hülye, tudja, hogy minden éremnek két oldala van. Szeretné meghallgatni Angelinát, és mindent megtenni annak érdekében, hogy meggyőzze Bradet, hogy adja meg neki, amit akar és fejezze be ezt a vég nélküli háborút. Brad pedig nagyon szerelmes Inesbe, boldoggá akarja tenni, így lehetséges, hogy végül enged Angelinának”  - tette hozzá a bennfentes. 

A gyerekek már régóta nem bírják a szülők közti feszültséget

A két színész közötti háború azonban nem csak Inest, de a gyerekeket is megviseli. Többen köztük már csak hivatalis iratokon használják a Pitt nevet, Brad kedvenc gyerneke Shiloh pedig már jogi útra is terelte a névváltoztatását. Hogy Shiloh miért ragaszkodik a névváltoztatáshoz, nem tudni biztosan, egyes források szerint együttérez apjával, de elege lett a szülei közötti csatározásokból, és mivel anyjával él, neki akar kedvezni. Korábban arról is szóltak hírek, hogy a Brad Pitt-től elfodult gyerekek, Maddox, Pax, Zahara és Vivienne is folyamatosan nyomás alatt tartják őt és testvérét, Knoxot, hogy ne pártolják tovább apjukat, kizárólag anyjuk, Angelina Jolie mellett foglaljanak állást a szülők között elmérgesedett vitában.

Lapinformációk szerint Brad Pitt egy olyan új projekten dolgozik, amelyet Angelina Jolie-val közösen átélt élmények inspiráltak. Az Oscar-díjas színész úgy véli, hogy a projekt lehetőséget ad számára, hogy feldolgozza és újraértelmezze az életét és családi kapcsolatait. Az új munka középpontjában a személyes tapasztalatai állnak.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.