Brad Pitt barátnője vállán sírta ki magát: a sztár nehéz napokon van túl

Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon
Getty Images -
Brad Pitt Ines de Ramon gyerekvállalás családi dráma
Ines de Ramon ékszertervező a legnagyobb családi drámák közepette is kitart szerelme mellett. Brad Pitt az ő vállán sírta ki magát, amikor megromlott a kapcsolata a gyerekeivel. Barátnője sziklaként áll a színész mellett.

Bennfentesek szerint Ines de Ramon az összeomlástól mentette meg szerelmét, amikor gyermekei szinte kivétel nélkül megszakították vele a kapcsolatot, vagy másképp jelezték, hogy nem tartanak igényt apjukra. Brad Pitt számíthat a barátnőjére, aki sziklaszilárdan áll a színész mellett, a legnagyobb családi drámák kellős közepén is. 

Brad Pitt
Brad Pitt a barátnője vállán sírta ki magát a gyerekei miatti fájdalmában
Forrás: AFP 

Brad Pitt nem adja fel, küzd a gyerekeiért

Annak ellenére, hogy Angelina Jolie-val közös hat gyereke közül szinte mindegyik elhidegült tőle, Brad Pitt nem adja fel, bízik abban, hogy előbb-utóbb, kikerülve anyjuk bűvköréből, legalább a még nem felnőtt gyerekeivel sikerül kibékülnie. 

„Még mindig reménykedik abban, hogy a gyerekei, legalábbis néhányuk, végül megenyhülnek felé, és kibékülhetnek”

 - mondta el egy a sztárhoz közeli forrás a színész hozzáállását a családi drámájához. Brad Pittet korábban azzal vádolta meg volt felesége, Angelina Jolie, hogy 2016-ban egy repülőn fizikailag bántalmazta őt a gyerekeik előtt.

Bár a dolgok nem állnak jól közte és a gyerekei között, a forrás szerint ez nem akadályozta meg Pittet abban, hogy gyereket tervezzen Ines de Ramonnal. A forrás szerint Brad Pitt alig várja, hogy családot alapíthasson Inesszel, mert úgy érzi, egy kisgyerek lehetőséget adna neki az előrelépésre, és beépíthetné a gyereknevelésbe mindazt, amit az elmúlt évek traumatikus történéseiből magáról és az életről tanult.

„Úgy döntött, újrakezdi, és nem is lehetne boldogabb. A szíve mélyén hisz abban, hogy ez a házasság más lesz” — árulta el a bennfentes.

Nemrég Pitt egy másik ismerőse elárulta, hogy bár a színész ritkán beszél a felnőtt gyerekeivel, velük gyakorlatilag nincs kapcsolata, de a kisebbekkel a láthatási joga miatt még mindig találkozhat, így a 18 éves Shiloh és a 15 éves ikrek, Vivienne és Knox még nem szakították meg vele teljesen a kapcsolatot. Az Oscar-díjas színész ugyan a forgatások miatt az utóbbi időben kevesebb időt töltött gyerekeivel, mint szeretett volna, törekszik a kapcsolattartásra.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.