Elhunyt a T.J. Hooker sztárja, James Darren

The Hollywood Show
Getty Images/The Hollywood Show - Albert L. Ortega
gyász james darren T.J. Hooker
A színész, aki olyan filmekben vált híressé, mint a Gidget, valamint olyan tévésorozatokban, mint a T.J. Hooker és a Star Trek: Deep Space Nine, 88 évesen elhunyt. James Darren békésen, álmában hunyt el hétfőn a Los Angeles-i Cedars-Sinai Kórházban - erősítette meg fia, Jim Moret.

James Darren halálának oka egyelőre nem tisztázott, de fia szerint az édesapja szívproblémákkal küzdött, és a kórház kardiológiai osztályán kezelték. Először egy aortabillentyű cseréje miatt került kórházba, de állapota túl gyenge volt a műtéthez, ezért hazaengedték... majd vissza kellett vinni.

T.J. Hooker, James Darren
James Darren békésen, álmában hunyt el hétfőn a Los Angeles-i Cedars-Sinai Kórházban
Forrás: CBS via Getty Images/T.J. Hooker

James Darren fényes karrierje

James Darren tinibálvány lett az 1959-es Gidget című filmben, ahol Moondoggie néven egy szörföst alakított. Szerepét folytatta a film két folytatásában is: Gidget Goes Hawaiian és Gidget Goes to Rome. A televízióban Darren visszatérő szerepet kapott a T.J. Hooker sorozatban, ahol Jim Corrigan rendőrtisztet alakította. Négy évadon keresztül, összesen 66 epizódban tűnt fel. A '90-es évek végén pedig a Star Trek: Deep Space Nine sorozatban Vic Fontaine holografikus lounge énekesként szerepelt. A színészet mellett James sikeres énekesi karriert is befutott. Emellett számos televíziós epizódot rendezett, többek között a Melrose Place, a Beverly Hills, 90210 és az A-Team sorozatokban. James énekelte a Gidget főcímdalát, és egy másik dalt is előadott a filmben. 1961-ben pedig a Goodbye Cruel World című dala a Billboard-listák 3. helyéig jutott.

Három fia és öt unokája gyászolja. James Darren 88 éves volt.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.