Megdöbbentek a rajongók: Jennifer Aniston randizott a Jóbarátok egyik sztárjával

81st Annual Golden Globe Awards - Arrivals
Getty Images - Axelle/Bauer-Griffin
szerelem Tate Donovan Jóbarátok Jennifer Aniston
A színésznő még azelőtt kezdett el randizni a Jóbarátok egyik sztárjával, hogy az csatlakozott volna a sorozathoz. Jennifer Aniston szerelmi életének ezen részéről már teljesen megfeledkezte a rajongók

Jennifer Aniston szerelmi életének ezen fejezete már több mint két évtizede lezárult, de sok Jóbarátok-rajongó csak most szerzett tudomást arról, hogy a színésznő randizott a sorozat egyik szereplőjével még azelőtt, hogy a színész is csatlakozott volna a szitkomhoz. Az illető nem más, mint Tate Donovan, aki a Jóbarátokban Joshuát alakította a negyedik évadban.

Jóbarátok, Rachel Green és Joshua, vagyis Jennifer Aniston és Tate Donovan
Jennifer Aniston és Tate Donovan a Jóbarátokban
Forrás: Getty Images

Jennifer Aniston randizott a Jóbarátok egyik sztárjával, és erről mindenki megfeledkezett

A rajongók teljesen megdöbbentek, amikor újonnan felfedezték, hogy Jennifer Anistonnak volt szerelmi élete Brad Pitt előtt is, az meg még nagyobb megeleptést okozott, hogy kivel is volt kapcsolatban a színésznő. Nem mással járt ugyanis, mint Tate Donovannel, aki később csatlakozott a Jóbarátokhoz, minz Joshua, akiért Rachel Green (vagyis a Jennifer Anisotn által alakított karakter) teljesen odavolt. A férfi a sorozat negyedik évadában vendégszerepelt, amelyet 1998-ban sugároztak. A karaktereik rövid időre egymásra találtak, de a románcuk nem volt hosszú életű. A való életben azért tovább tartott a viszonyuk. 

A páros 1995-ben kezdett el randizni, és kapcsolatuk valamivel több mint 2 évig tartott mielőtt véget ért volna, pedig már el is jegyezték egymást. 

Vagyis éppen akkoriban szakítottak, amikor elkezdtek együtt dolgozni a sorozatban, ahol éppen egymásba bolonduló szerelmeseket kellett alakítaniuk.

Jennifer Aniston és Tate Donovan egy párként
Jennifer Aniston és Tate Donovan egy párként
Forrás: Getty Images

Az emberek, akik tudják, hogy jártunk, azt hiszik, hogy a Jóbarátokban találkoztunk

 - mondta Tate és hozzátette, valójában már több mint két éve jártak akkorra, és éppen akkor szakítottak, amikor elkezdtek együtt dolgozni. Ezért sokáig gondolkozott azon, hogy elvállalja-e a vendégszerepet, de végül igent mondott. Hozzátette, örült, hogy a csapat tagja lehetett, ha csak rövid időre is, ám egyáltalán nem volt egyszerű eljátszani, hogy az ő és Jennifer Aniston karaktere egymásba szeretnek, miközben a valóságban éppen szakítottak. „Csak hat epizód volt. Mármint azért csak annyi, mert szakítottunk. Úgy voltunk vele, hogy 'Hé, nem nem hagyhatnánk ezt abba?' Mert ez nagyon fájdalmas és nehéz" - mondta Tate. „Szörnyű volt. Nagyon kemény volt. Emlékszem, hogy amikor visszamentem az öltözőmbe, csak sírtam" - árulta még el a színész.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.