Brad Pitt testvérei szándékosan tartják távol magukat a reflektorfénytől: ez az oka

81th Venice Film Festival Brad Pitt
APA-PictureDesk via AFP/Starpix / picturedesk.com - APA-PictureDesk via AFP
hollywood Brad Pitt család testvérek
Hollywood egyik leismertebb arca, világsztár, számos ikonikus film főszereplője, akinek szerelmi életéről majdnem mindent tudunk, ám a családjáról, amelyikbe született, szinte semmit. Nem véletlenül. Brad Pitt testvérei nem akarnak címlapokra kerülni.

Hietetlen, de igaz, Hollywood egyik legvonzóbb férfi színésze már 60 éves. A párkapcsolatival nagy feltűnést keltő sztár, aki Jennifer Anistont és Angelina Jolie-t is feleségül vette, a születési családjával kapcsolatban kevésbé kitárulkozó. Nem véletlenül, öccse és húga is úgy döntött, hogy annak ellenére, hogy bátyjuk világsztár, inkább távol tartják magukat a reflektorfénytől. Doug és Julie más utat választott. Ha kíváncsi vagy, kik Brad Pitt testvére, most megtudhatod.

"Wolfs" Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival Brad Pitt
Brad Pitt családjáról alig hallunk
Forrás: Getty Images/"Wolfs" Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival

Minden, amit Brad Pitt testvéreiről tudni lehet

A színésznek egy öccse és egy húga van. Lássuk először a fiútestvért. 

Today - Season 61 Doug Pitt, Brad Pitt testvére
Brad Pitt öccse kísértetiesen hasonlít bátyjára
Forrás: NBCU Photo Bank/NBCUniversal via/Today - Season 61

Doug Pitt

Az 1966-ban született Doug szemben bátyjával, Brad Pittel, aki Oklahomában született, a család Springfieldbe, Missouriba költözését követően jött a világra. Míg Brad azóta Hollywoodba költözött, Doug szülővárosában maradt, amiről egy 2017-es interjúban így beszélt: 

„A legnagyobb elismerés, amit a városnak adhatok, hogy úgy döntöttem, itt nevelem fel a gyerekeimet. Megvolt az a luxusom, hogy ezt bárhol a világon megtehessem, de Springfieldet választottam. Nagyon szerencsés vagyok, hogy az egész családom itt van, kivéve a bátyámat”.

Doug 2008-ban megalapította a Care to Learn nevű szervezetet, amelynek célja az államban élő diákok élelmezési, egészségügyi és higiéniai szükségleteinek kielégítése. Nem ez az egyetlen emberbaráti munka, amelyben Doug részt vesz, mivel a WorldServe Internationalnél is szerepet vállal, és jószolgálati nagykövetként dolgozik Tanzániában.

Az üzletember szélesre tárta szárnyait, és mind a technológiai, mind az ingatlaniparban tevékenykedik. Doug 1991-ben alapította a ServiceWorld Computer Center-t, amely 2013-ban egyesült a TSI-vel, mielőtt Doug 2017-ben újraindította a márkát Pitt Technology Group néven. 2024-ben megalapította a Pitt Development Groupot, egy orvosi rendelőkre összpontosító ingatlanvállalkozást.

Brad Pitt öccse egy kevés színészi tapasztalattal is rendelkezik, két reklámban is szerepelt, és bevallotta, hogy idősebb testvérétől kért tanácsot a szerephez. 

„Amikor ez jött, körülbelül egy hónapig beszélgettünk róla. Amikor végül úgy gondoltam, hogy oké, csináljuk, felhívtam őt, és Brad azt mondta: „Hé, ez jól hangzik. Menj, csináld meg!”

A magánélete lényegesen nyugodtabb, mint híres bátyjáé: Doug több mint 30 éve él házasságban feleségével, Lisával, a párnak három gyermeke született, egy fiú, Landon fiú, és két lány, Sydney és Reagan.

Julie Neal

Brad Pitt húga, Julie 1969-ben jött a világra, bátyjához, Doughoz hasonlóan ő is Springfieldben született. A karrierjét illetően Julie Doug nyomdokaiba lépett: egy etiópiai látogatás során kezdett el azon dolgozni, hogy az ország tiszta vízhez jusson. Jelenleg a WorldServe International vízügyi nagyköveteként dolgozik.

Julie a férjével, Rob Neallel él házasságban, a párnak öt közös gyermeke van. A párnak már megvolt a fia, Caleb és ikerpár lányai, Josie és Rylie, amikor Etiópiából örökbe fogadott két fiút, Cadent és Cruzt.

Julie a családjáról így mesélt

„Őszintén szólva, egy buborékban éltem itt a városunkban a három idősebb gyermekemmel, és nem igazán gondoltam túl sok mindenre, amikor Isten egyszerűen felhívta a családomat az örökbefogadásra. Megvan a hely, a szeretet... és az összes gyerekünk benne volt a dologban”.
 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.