Jennifer Aniston teljesen belezúgott szexi kollégájába: a házas színész veszélyes játékot űz

FYC Event For Apple TV+'s "The Morning Show" jennifer aniston
AFP/US actress/executive producer Jennifer Aniston attends the For Your Consideration (FYC) press line for Apple TV+’s “The Morning Show” at the Paramount studios in Los Angeles, June 2, 2024. (Photo by Chris DELMAS / AFP) - AFP
pletyka szerelem Jennifer Aniston Jon Hamm
Az a pletyka kering Hollywoodban, hogy a színésznő és a Top Gun: Maverickben is szereplő Jon Hamm túl közel kerültek egymáshoz. Jennifer Aniston állítólag menthetetlenül beleszeretett a színészbe, van azonban egy aprócska gond: Hamm házas ember.

„Jennifer Aniston kolosszálisan belezúgott Jonba. A rajongása a Mad Men - Reklámőrültek című sorozatig vezethető vissza. Szabályosan elalélt tőle, és azt mondta, hogy ő a legszexibb férfi Hollywoodban” - nyilatkozott egy neve elhallgatását kérő informátor az In Touch magazinnak. Akkoriban azonban az 53 éves színész hosszú távú kapcsolatban élt Jennifer Westfeldt színésznő-forgatókönyvíróval. A Jóbarátok 55 éves sztárja soha nem tette volna meg az első lépést, mondja a forrás, de nem igazán titkolta rajongását.

Jennifer Aniston, Jon Hamm
A The Morning Show színészei: Karen Pittman, Tig Notaro, Billy Crudup, Jon Hamm, Mark Duplass, Jennifer Aniston és Nestor Carbonell
Forrás: Getty Images

Sem Jennifer Aniston, sem Joh Hamm nem volt jókor szingli

A két hollywoodi sztárnál sosem stimmelt az időzítés. Amikor Jon 2015-ben szakított barátnőjével, Aniston éppen komoly kapcsolatban volt Justin Theroux-val, akihez hozzá is ment. A színésznő és Justin végül 2018-ban elváltak, de akkor Jon már Anna Osceola színésznővel volt kapcsolatban, akit tavaly el is jegyzett, és még 2023-ban össze is házasodtak.

Amikor Jon bekerült a The Morning Show 3. évadába, hogy eljátssza Alex Levyt, Aniston nagyon izgatott lett. Folyamatosan a férfi profizmusáról áradozott, teljesítményét különösen a forró szexjelenetük kapcsán dicsérte.

„Soha nem éreztem magam kényelmetlenül” - mondta a Variety-nek 2023 decemberében. „Jon úriember volt, mindig - úgy értem, minden mozdulatnál."

2024 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Anna Osceola és Jon Hamm a 2024-es Oscar-gálám
Forrás: Getty Images

És ha ez nem lenne elég, Jon a múlt hónapban azt nyilatkozta, hogy szívesen forgatna Anistonnal egy romantikus vígjátékot.

„Fogalmam sincs, milyen lenne” - mondta a komédiáról. „Szerintem csak viccesnek és szórakoztatónak kell lennie, engedje, hogy azt csináljuk, amiben mindketten nagyon jók vagyunk, vagyis bájosak, viccesek és lenyűgözőek. Erre biztosan nem mondanék nemet.”

Az In Touch informátora szerint

Jon és Jennifer nagyon jól kijönnek egymással, és mindenki azt suttogja, hogy tényleg közös filmet akarnak csinálni. Ez Jon számára nagyon jó pénzt jelentene, és egy olyan emberrel dolgozhatna együtt, akivel remekül működik a kémia. Sokan azonban úgy gondolják, Hamm veszélyes játékot játszik, mert Jen érzelmei bármikor fellángolhatnak iránta - ha ez eddig még nem történt meg... És nehéz elképzelni, hogy a felesége ezt jó néven venné.

Bár Jon Hamm felesége szintén színésznő, egy romantikus vígjátékban szerepelni a vonzó Jennifer Anistonnal olyan, mintha a tűzzel játszanának.

„Egy szerelmes filmben szerepelni azt is jelenti, hogy közös munka miatt erős kötödés alakulhat ki a szereplők között, különösen két olyan embernél, akik már amúgy is nagyon jó barátok” - mondja a forrás: „Jon felesége egy magabiztos nő, de sokan úgy gondolják, hogy ez már túl sok lenne számára."

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.