Jennifer Lopez és Ben Affleck messziről elkerülik egymást, mégis majdnem kínos "baleset" történt

irodaház válás Ben Affleck Jennifer Lopez
A két sztár ugyanabban az épületben dolgozik, de mindent megtesznek azért, hogy elkerüljék egymást. Jennifer Lopez akkor érkezett, amikor Ben Affleck távozott.

Jennifer Lopez és Ben Affleck elválását bonyolítja, hogy ugyanabban az épületben dolgoznak Los Angelesben. A két sztár azonban a jelek szerint mindent megtesz azért, hogy elkerüljék egymást. Nagyon nem akarnak összefutni.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kerülik egymást
Jennifer Lopez és Ben Affleck kerülik egymást
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affeck elkerülik egymást

A házaspár egész nyáron nem találkozott, amit nem volt nehéz kivitelezni, mert nem tartózkodtak ugyanabban a városban sőt, néha ugyanazon a kontinensen sem. Ez a mutatvány azonban egyre nehezebb lesz a számukra, mivel a nyár véget ért, és elkezdődtek a munkák, amit ők a jelek szerint ugyanabban az épületben bonyolítanak. 

A napokban lencsevégre kapták őket, ahogy a Los Angeles-i irodaházukban éppen sikerült elkerülniük egymást.

Ben Affleck távozott, Jennifer Lopez pedig megérkezett az épületbe, mindössze 30 perc különbséggel. Valószínűleg az asszisztenseiknek köszönhetik, hogy sikerült megúszniuk ezt a kínos pillanatot, de ha a jövőben is ugyanott dologznak, ez nem lesz egyszerű feladat.

A pár - akik hivatalosan április 26-ától nincsenek együtt, a Jennifer Lopez által augusztus 20-án beadott válási papírok szerint - állítólag mindketten készen állnak arra, hogy továbblépjenek, miután véget vetettek kétéves házasságuknak. Egy Ben Affleckhez közel álló bennfentes szerint ő "a pozitívumokra koncentrál" a szakításuk közepette. „Ott van, ahol lenni akar: közel a gyerekeihez és egy olyan környéken, amit szeret" - mondta a forrás

A pár előtt áll még azonban a válóper, ami nem lesz olyan egyszerű, mivel nem kötöttek házassági szerződést. Így minden, amit a házasság alatt szereztek, közös tulajdonnak tekinthető, legyen az bármilyen vagyontárgy vagy éppenséggel tartozás, bár esetükben valószínűleg utóbbiról nincs szó... „A pénzügyekkel kapcsolatban van néhány vitás pont" - árulta el egy forrás.

Kiderült, ki áll Jennifer Lopez mellett a bajban: a színésznő elköltözhet Los Angelesből

Minden korábbinál több időt tölt a családjával Jennifer Lopez, amióta külön él Ben Afflecktől és beadta a válókeresetet. Az énekesnőnek az egyik legfőbb támasza testvére, Lynda. Jennifer és Lynda Lopez mindig is odavoltak egymásért, a színésznő a The Greatest Love Story Never Told című dokumentumfilmjében is mesélt gyermekkoráról. Hárman voltak testvérek, Jennifer a középső gyerek, a szüleik elváltak, de jó viszonyban maradtak egymással.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.