Jennifer Lopez sosem fog megbocsátani Ben Afflecknek: „A feszültség tapintható kettejük között"

Celebrity Sightings In New York City - March 29, 2024
GC Images/Celebrity Sightings In New York City - March 29, 2024 - Gotham
feszültség Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
A válási vita, ami az egykori szerelmesek között zajlik, egyre inkább nyílt ellenségeskedéssé fajulhat, annak ellenére, hogy a két fél próbál udvarias maradni a gyerekeik érdekében. Jennifer Lopez egyre kevésbé tudja visszafogni az indulatait.

Jennifer Lopez és Ben Affleck a Beverly Hills Hotelnél tűntek fel egy feszült hangulatú találkozón, ahol Ben gyermekei, a 12 éves Samuel és a 15 éves Fin, valamint Jennifer 16 éves ikrei, Max és Emme is jelen voltak szeptember 14-én. A szemtanúk szerint egy ponton Jennifer láthatóan könnyeit törölte, míg Ben arca éppen olyan merev volt, mint Batman karaktere.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez nem akar nyilvánosan összeveszni Ben Affleckkel
Forrás: GC Images

Jennifer Lopez soha nem fog megbocsátani Ben Afflecknek

Jennifer soha nem csinálna jelenetet nyilvánosan, különösen nem a gyerekek előtt, de rengeteg neheztelés gyülemlett fel benne

árulta el egy bennfentes. 

Nyilvánvalóvá tette, hogy sosem bocsát meg Bennek azért, hogy ennyire hidegszívűen viselkedett, és ilyen kegyetlen módon mondott le a házasságról.

 Most úgy tűnik, a köztük lévő kényes béke a határához érkezett. „Jennifer beleegyezett, hogy kulturáltan kezelik a helyzetet, és próbálják lezárni a dolgokat balhé nélkül” – tette hozzá az informátor. „De a feszültség tapintható, különösen akkor, amikor Ben forgatja a szemét, és egyáltalán nem vállal felelősséget a házasság kudarcáért.”

Matt Damon kegyetlennek tartja Ben Afflecket

Jennifer Lopez és Ben Affleck válása nemcsak a közvéleményt osztotta meg, hanem a családot és a barátaikat is. Matt Damon pedig, bár mindig Ben Affleck barátja lesz, most Jennifer Lopez mellé állt.

„Mattnek nagyon nehéz volt végignézni és elnézni vagy akár megbocsátani Ben viselkedését, amit kegyetlennek és teljesen indokolatlannak tart. Próbál nem beleszólni, és nagyon jól látja, hogy az élet J. Lo-val valószínűleg kihívás volt, de nem olyan mértékben, hogy megérdemelte volna, hogy megalázzák és lealacsonyítsák" - folytatja a forrás. Matt Damon és felesége szerint Ben Afflecknk sokkal több empátiát kellett volna mutatnia.

„Matt mindig is hűséges lesz Benhez, a bennfentes elismerte, hogy de elég régóta ismeri őt ahhoz, hogy tudja, megvannak a maga démonai, és semmiképpen sem tökéletes. Nem tehet róla, de nagyon szimpatikus neki J. Lo" - mondta a bennfentes. „Próbál független maradni és elsimítani a dolgokat mindkét oldalon, de Ben ezt egyáltalán nem viseli jól. Nagyon rosszul esik neki, ha azt azt sugallják, hogy valahogy ő volt a hibás. Azt mondja, ha Matt, vagy bárki más az ő helyében lett volna, tízszer gyorsabban elmenekült volna abból a házasságból." 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.