Harry és Meghan házassága romokban? A herceg kétségbeesetten vágyik vissza az Egyesült Királyságba

Prince Harry and Meghan Markle visit Colombia
Anadolu via Getty Images/Prince Harry and Meghan Markle visit Colombia - Anadolu
brit királyi család Meghan Markle Harry herceg
Több időt szeretne tölteni szülőhazájában, annak ellenére, hogy felesége, Meghan Markle nem akar visszatérni az Egyesült Királyságba. Egy királyi szakértő szerint Harry herceg nagyon vágyik haza és egyre inkább önálló jövőt képzel el magának.

Phil Dampier királyi szakértő azt mondta, hogy a szeptemberben 40. életévét betöltött Harry herceg különösen az elmúlt hónapokban egyre inkább vágyot arra, hogy több időt töltsön hazájában. A herceg idén év elején édesapja, Károly király rákdiagnózisa miatt utazott haza egyedül, és Dampier szerint ez az esemény komoly hatással volt rá.

Harry herceg
Harry herceg kétségbeesetten vágyik vissza az Egyesült Királyságba
Forrás: Getty Images

Harry herceg kétségbeesetten vágyik vissza az Egyesült Királyságba

Kétségbeesetten keresi élete új értelmét, és úgy tűnik, hogy ez önállóbb irányba viszi

 – mondta Phil Dampier

Nyilvánvaló, hogy új ügyeket keres, amelyekben részt vehetne, és amelyek célt adhatnának az életének. Mivel Meghan nem akar visszatérni az Egyesült Királyságba, Harrynek egyedül kell megoldania ezt a helyzetet.

A szakértő hozzátette, hogy a herceg 40 évesen elgondolkodhat azon, mit tartogat számára a jövő, és hogy milyen új utakat találhat a személyes és közéleti életében. Harry számára az új célok keresése kulcsfontosságúvá vált, különösen most, hogy családja és házassága eltérő irányokat vehet.

Harry és Meghan szomszédainak elege van, alig várják, hogy elköltözzenek

Egy névtelenségét megőrizni kívánó szomszéd a Montecito Journalnak mesélte el, hogy alig várják, hogy a hercegi pár elköltözzön onnan. De megszólalt a lap társasági rovatvezetője, Richard Mineards aki szintén a környéken lakik. Azt mondta, sajnálja, hogy nem találkozott többet Harryvel és Meghannal. 

Ez egy nagyon gazdag közösség, rengeteg ember rengeteg pénzt ad a kulturális- és jótékonysági szervezeteknek, de mi sosem látjuk őket.

Hozzátette, Harry bukkan csak fel néha, amikor biciklizni vagy sétálni megy a biztonsági embereinek kíséretében.



 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.