Jennifer Lopez nyara képeken: formás fenekéről és dekoltázsáról is posztolt - Fotók

vakáció Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
Lapozós poszttal foglalta össze az elmúlt nyarát a színésznő. Jennifer Lopez képei között Ben Affleck már nem szerepel.

Úgy tűnik, Jennifer Lopez nincs maga alatt, amiért házassága Ben Affleckkel tönkrement. Legalábbis a minap közzétett fotói ezt bizonyítják, amelyeken megmutatja, miként telt a nyara.

Jennifer Lopez megmutatta, hogy telt a nyara
Jennifer Lopez megmutatta, hogy telt a nyara 
Forrás: NurPhoto via AFP

Jennifer Lopez nyara nem volt unalmas

JLo lapozós posztban mutatta meg az elmúlt időszak pillanatait, Ben Affleck természetesen már egyik felvételen sem szerepel. A képek között azonban helyet kapott egy fotó a színésznő sokak által irigyelt fenekéről, a nővéréről, de az is kiderült, hogy egy kiscicával bővült a családja, amit a kommentelők is azonnal kiszúrtak. Egyikük  így reagált: „Ó, Istenem, egy kiscica cicát!” Egy másik hozzátette: „Ez a kiscica egyszerűen imádnivaló!” Egy harmadik pedig így írt: „Ez a cica a legaranyosabb!”

A fürdőruhás képek sem maradhattak el

A lapozós posztban Jennifer megmutatja magát fürdőruhában is, amelyet a követői nem is hagytak szó nélkül, csak úgy záporoztak a bókok és a jókívánságok. „Te vagy a legcsodálatosabb” - írta JLo egy követője, a másik pedig arra biztatta, hagyja maga mögött a múltat és lépjen tovább, ami tulajdonképpen meg is történt.

 

A nyáron már biztosak voltak benne, elválnak

Lopez és Ben Affleck augusztus 20-án nyújtották be a válási papírokat, a házasságuk két évig tartott, ám már jó ideje külön éltek.  Az énekesnő április 26-át jelölte meg a hivatalos különválás időpontjaként. Sokan szurkoltak a kapcsolatukért - köztük Jennifer Garner, Ben Affleck exfelesége - ám ők már hónapokkal ezelőtt tudták, hogy menthetetlen. 

Nincs elkeseredve

„Jennifer még mindig nagyon jól érzi magát, úgy véli szerencsés és nincs elkeseredve” - nyilatkozta a People-nak egy bennfentes.  „Természetesen van benne egy kis keserűség a válása miatt, hiszen annyira szerette volna, ha működik a házassága, de belátta, hogy Ben nem akar dolgozni a kapcsolaton. Most a családja, a barátai és a gyerekei körében tölti az idejét és ahogy mindig, most is meglátja a helyzet jó oldalát, hamar túl lesz a csalódáson” - tette hozzá. 

Jennifer Lopez megkönnyebbült, miután beadta a válókeresetet

Jennifer Lopez állítólag megkönnyebbült, miután beadta a válókeresetet Ben Afflecktől, annak ellenére, hogy sokáig nem akarta elismerni, a házassága a szakadék felé közelít. „Hihetetlenül nehéz volt számára látni, hogy nem működnek a dolgok, sokáig nem akart válni. Helyre akarta hozni a dolgokat, de egy ponton már tudta, ez lehetetlen” - nyilatkozta egy ismerősük.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.