Feleségével és fiával jelent meg a vörös szőnyegen Richard Gere: a színész odavan a feleségéért

Filming Italy Venice Award Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival
WireImage/Filming Italy Venice Award Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival - Stefania D'Alessandro
Velencei Filmfesztivál Alejandra Silva Richard Gere
A hollywoodi legenda a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén is bizonyította, mennyire szereti feleségét, Alejandra Silvát. Richard Gere szeptember elsején térdre ereszkedett a vörös szőnyegen a Wolfs premierje alkalmából, hogy tiszteletét és szeretetét kifejezze 41 éves felesége iránt.

Az ikonikus jelenet mindent elárul a házaspár kapcsolatáról. Richard Gere látványosan meghajolt Alejandra Silva előtt, miközben jobb karját felé nyújtotta. Silva mosolyogva fogadta férje gesztusát, amely nemcsak a vörös szőnyegen dolgozó stáb, hanem még a biztonsági személyzet figyelmét is felkeltette, akik gyorsan előkapták telefonjukat, hogy megörökítsék a romantikus pillanatot.

Richard Gere, Alejandra Silva
Az ikonikus jelenet mindent elárul Richard Gere házasságáról
Forrás: Dave Benett/WireImage

Richard Gere fiával és feleségével jelent meg a vörös szőnyegen

Gere és Silva 2018 áprilisában házasodtak össze, és két közös gyermekük van: Alexander, aki 5 éves, és egy másik kisfiú, akinek nevét eddig nem hozták nyilvánosságra, ő jelenleg 3 éves. A házaspár a velencei filmfesztivált kihasználva részt vett az évente megrendezett amfAR Gálán is, ahol Gere fia, Homer, aki 24 éves szintén jelen volt.

Filming Italy Venice Award Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival
Richard Gere fiával és feleségével jelent meg a vörös szőnyegen
Forrás: Getty Images

 Bár a pár általában távol tartja családját a reflektorfénytől, Alejandra néha bepillantást enged közös életükbe. Az egyik ilyen ritka alkalom idén júniusban volt, amikor apák napja alkalmából egy személyes üzenetet osztott meg Instagramon. A bejegyzésben fotókat láthatunk Gere-ről és fiaikról a tengerparton.

Új életet kezdtek Spanyolországban

A család nemrégiben komoly döntést hozott: Gere, Silva és három legkisebb gyermekük úgy döntöttek, hogy végleg Madridba költöznek. 

Számomra Madridba költözni egy nagyszerű kaland lesz, mert soha nem éltem még teljes időben az Egyesült Államokon kívül

 – mondta Gere a spanyol Vanity Fairnek egy áprilisi interjúban.

A színész a minap ünnepelte 75. születésnapját

Richard Gere a 75. születésnapját is Velencében ünnepelte, ahol visszatekintett pályafutásának egyik legemlékezetesebb szerepére, amely Julia Roberts oldalán alakult a Pretty Woman című filmben. A Variety beszámolója szerint Gere részt vett egy Cartier által szervezett mesterkurzuson, ahol az egyik legismertebb jelenetet idézték fel vele: a zongoránál játszódó intim jelenetet. „Semmi kémia” – viccelődött Gere a közönség előtt, mielőtt bevallotta, hogy a szenvedélyes jelenet improvizált volt. „Már régóta nem láttam ezt a jelenetet. Szexi, szexi jelenet volt.”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.