Margot Robbie terheshasa ellopta a show-t a vörös szőnyegen

filmbemutató baba Margot Robbie
Júliusban derült ki, hogy a Barbie sztárja kisbabát vár. Margot Robbie akkor nem árulta el, mikor jön a baba, de úgy tűnik, már nem kell sokáig várniuk az új családtagra.

Szeptember 9-én a My Old Ass című vígjáték-dráma Los Angeles-i premierjén Margot Robbie mindenkit meglepett. A 34 éves színésznőt még nem láttuk vörös szőnyegen, amióta várandós. A Barbie sztárja most azonban megmutatta pocakját: hamarosan édesanya lesz.

Los Angeles Special Screening Of Amazon MGM Studios' "My Old Ass" Margot Robbie
Margot Robbie csodásan festett a bemutatón 
Forrás: Getty Images

Margot Robbie csak úgy ragyogott

A színésznő káprázatos volt a vállát szabadon hagyó szürke ruhában, amely követte teste körvonalait is, így jól látni lehetett, bármikor megérkezhet a pici. Margot Robbie fülig érő mosollyal pózolt férjével, Tom Ackerleyvel, Bronte Payne-nel és  Josey McNamarával, valamint a My Old Ass rendezőjével, Megan Parkkal.

"My Old Ass" Special Campfire Screening - Arrivals, Margot Robbie
A színésznő babája hamarosan megszületik
Forrás: Getty Images

Nem először láthatjuk a pocakját

Margot Robbie először Wimbledonban mutatta meg gömbölyödő hasát. A róla készült fotók szavak nélkül is világossá tették: babát vár. Később augusztus közepén különleges helyzetben kapták lencsevégre. Margot a hollywoodi sztároktól szokatlan módon vonatra pattant: szendvicsét majszolgatva zakatolt Edinburgh felé. Ezt követően Robbie-t a nyár végén szardíniai nyaralásán kapták lencsevégre. A színésznő a férjével, Tom Ackerleyvel pihent. Ahogy a filmbemutatón, Margot a vakáción is ragyogóan nézett ki, fehér inget viselt, ami szabadon hagyta a pocakját, hozzá pedig egy laza, fekete nadrágot húzott.

"Egy kapcsolat gondolatától is hánynom kellett" 

Margot Robbie és Tom Ackerley 2014-ben ismerkedtek meg egy forgatáson, ahol a férfi rendezőasszisztens volt. 2016-ban házasodtak össze, és közös cégükön keresztül több projektben is társproducerek, például a Hulu Dollface című sorozatában. „Én voltam a szingli csaj. Egy kapcsolat gondolatától is hánynom kellett" - mesélt korábban Robbie a románcukról. „Aztán ez a dolog bekúszott az életembe, sokáig voltunk barátok. Szerelmes lettem belé, de azt gondoltam, hogy ő sosem fog viszontszeretni" - nyilatkozta akkor Margot, aki egyébként igyekszik a magánéletét nem a nagy nyilánosság előtt élni. Olyannyira, hogy először csak 2017-ben, majdnem egy teljes évvel az esküvőjük után sétáltak végig együtt a vörös szőnyegen.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.