Katalin hercegné betegen is jó hatással van férjére: csak ő képes megnyugtatni Vilmost

Trooping The Colour 2024
Getty Images/Trooping The Colour 2024 - Chris Jackson
brit királyi család katalin hercegné Vilmos herceg
Vilmos herceg és felesége idén nyáron is úgy viselkedtek, mintha semmi gondjuk nem lenne, pedig a hercegi pár boldogsága nem felhőtlen. A betegségektől a megcsalásról szóló pletykákig minden kijutott nekik. De Katalin hercegné erős, és úgy tűnik, a legnehezebb időkben is ő nyugtatja meg férjét.

Az idei nyár a walesi hercegi pár életében pont ugyanúgy nézett ki, mint bármelyik másik nyár. Augusztus 25-én Vilmos herceg feleségét, Katalin hercegnét és fiukat, Györgyöt a skóciai Balmoral kastély közelében lévő Crathie Kirkbe vitte Károly királlyal és Kamilla királynéval a vasárnapi istentiszteletre, ahol egy hozzájuk közel álló forrás szerint úgy tűnt, minden visszatért a régi kerékvágásba, ugyanolyan felhőtlenül boldognak tűntek, mint korábban. 

Katalin hercegné, Vilmos herceg
Katalin hercegné az egyike azon keveseknek, akik meg tudják nyugtatni Vilmos herceget
Forrás: Getty Images/The Prince And Princess Of Wales Attend The Royal Variety Performance 2023

„Vilmos nagyon felpörgött Katalin rákdiagnózisa óta, de ez nem jelenti azt, hogy minden problémájuk varázsütésre megoldódott” — mondja a forrás, megjegyezve, hogy a nagy nyomás, amivel jár, hogy Vilmos felkészüljön arra, hogy átvegye beteg apja helyét, valamint a walesi herceg viszonybotránya miatti tartós bizalmatlanság, ami továbbra is címlapokon van, mindkettőjüket feszültségben tartja. 

Katalin hercegné elismerte, hogy a házasságuk nem tökéletes

Ez az év különösen próbára tette a walesi hercegi párt. Az év nagy részében a sajtóban és a nyilvánosságban is szüntelenül találgatások tárgya volt, először azt hitték, eltűnt, majd azt feltételezték, hogy a házassága zátonyra futott, mert a megcsalásáról szóló pletykák csak nem akartak elülni, annak ellenére, hogy cáfolták azokat.

„Ami persze a legutolsó dolog volt, amire Katalinnak szüksége volt akkoriban, amikor megkapta a lesújtó diagnózist, és senki sem hibáztathatta azért, hogy ingerült volt Vilmosra, amiért nem védte meg őt a vizsgálódásoktól, vagy nem találta meg a módját, hogy véget vessen a megalázó pletykáknak, miszerint hűtlen volt hozzá” — világít rá a bennfentes.

A forrás azt is elárulta, hogy Vilmos herceg, ha stresszes igencsak forrófejű, és még ha a dühe nem is feltétlenül ellene irányul, Katalin hercegnének gyakran kell elviselnie férje rosszkedvét egy különösen rossz nap végén. Mostanában állítólag sok ilyenje volt. 

„Nemcsak otthon kellett több felelősséget vállalnia, de rendkívül aggódik az apja miatt is, mindezt úgy, hogy közben ő irányítja az 1 milliárd dolláros cornwalli birtokot is, és de facto a családfő szerepét tölti be, amikor Károly király nem tudja. Ez egy hihetetlenül megterhelő időszak volt” — árulta el a család közeli ismerőse, és így folytatta.

„Katalin általában tudja, hogyan kezelje a férje indulatait. Nagyon megnyugtató hatással van rá. Azon kevesek egyike, aki le tudja nyugtatni Vilmost, amikor kiakad. És 22 együtt töltött év alatt, amelyből 13 év házasság, rengeteg hullámvölgyön mentek keresztül, és megvannak az eszközeik ahhoz, hogy átvészeljék a nehéz időszakokat”magyarázta a bennfentes, hozzátéve, hogy talán nem mindig az a boldogan éltek, amíg meg nem haltak történet az övék, amit az emberek várnak tőlük, de szeretik egymást, és elkötelezettek amellett, hogy egy csapatként haladjanak előre. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.