Katalin és Vilmos herceg megváltoztatták közösségi oldalaikat

új kezdet katalin hercegné Vilmos herceg profilkép
A walesi hercegi pár megújította közösségi oldalait, miután közzétették azt a megható videót, amellyel a hercegné kemoterápiás kezelésének végét ünnepelték. Katalin és Vilmos új profilképeket állított be, amivel egy új időszak kezdetét jelzik.

A 42 éves Katalin hercegné és Vilmos herceg frissítették profilképüket az X-en és Instagramon. Lecserélték azt a 2020-ban, Írországban készült, visszafogott fotót egy sokkal érzelmesebb, nevetős-ölelkezős képre, amelyet a háromperces videóból vágtak ki.

katalin és vilmos herceg új profilképe
Katalin és Vilmos herceg új profilképe a közösségi oldalaikon

Az, hogy frissítették a profilképet, az újrakezdés jele lehet. Most, hogy Katalin kemoterápiája véget ért, úgy érzik, életük új szakaszába lépnek. Erre utal az is, hogy a hercegné lecserélte korábbi eljegyzési gyűrűjét, helyette pedig egy úgynevezett örökkévalóság-gyűrűt visel, amit jeles alkalmakkor vagy évfordulókon szoktak ajándékozni egymásnak a párok.

Károly király és felesége, Kamilla királyné csodálatos hírként üdvözölték a tegnapi nagy bejelentést, és továbbra is minden szeretetüket, gondolatukat és támogatásukat küldik Katalinnak a teljes gyógyulás felé vezető úton.

Bár a hercegné üzenete tele volt reménnyel, figyelmeztetett, hogy most arra koncentrálnia, hogy ne térjen vissza a rák. Elismerte, hogy az elmúlt kilenc hónap ijesztő és kiszámíthatatlan időszak volt a családja számára.

Katalin elmondta, a betegség arra ösztönözte őt és férjét, hogy gondolkodjanak el és legyenek hálásak az élet egyszerű, de fontos dolgaiért.

A videót Norfolkban forgatták a múlt hónapban, csodálatos helyeken. A felvételen a család boldogan játszik a tengerparton és az erdőben, Vilmos és Katalin pedig többször átölelik egymást, sőt, csókot is váltanak. Ezek szokatlanul intim jelentek a brit királyi család tagjaitól, korábban ilyenre sosem volt még példa.

Katalin hercegné jövőbeli tervei

Az elkövetkező hónapokra vonatkozó terveivel kapcsolatban Katalin így fogalmazott a felvételen: „Bár befejeztem a kemoterápiát, a gyógyuláshoz és a teljes felépüléshez vezető út hosszú, és továbbra is minden napot úgy kell fogadnom, ahogyan az jön. Alig várom azonban, hogy újra dolgozhassak és nyilvános szerepléseket vállalhassak az elkövetkező hónapokban. Mindazok ellenére, ami történt, a gyógyulásnak ebbe az új szakaszába a remény és az élet megbecsülésének megújult érzésével lépek. Vilmos és én nagyon hálásak vagyunk a támogatásért, és nagy erőt merítünk mindazokból, akik ebben az időszakban segítenek nekünk. Mindenki kedvessége, empátiája és együttérzése igazán megható."

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.