Kate Moss balhés húga, Lotti Moss kórházba került Ozempic-túladagolás miatt

Kate Moss balhés húga, Lotti Moss
Getty Images - Dave Benett
túladagolás kate moss Ozempic
Lotti Moss nem volt elégedett a testével, ezért kezdte el hasznélni az Ozempicet. Kate Moss húga azonban túladagolta a szert, emiatt pedig kórházba került.

Kate Moss balhés húga, Lotti Moss bevallotta, hogy Ozempic-túladagolás miatt kórházba került. Ez az a cukorbetegségre felírt szer, amit sok sztár arra használt, hogy lefogyjon. Habár hatásos, kétségtelen, hogy a helytelen alkalmazásának megvan az árnyoldala, ezt tapasztalta meg Lotti is, és végól bevallotta, hogy egyáltalán nem érte meg. 

Kate Moss balhés húga, Lotti Moss
Kate Moss balhés húga, Lotti Moss
Forrás: Getty Images

Kate Moss balhés húga, Lotti Moss kórházba került az Ozempic miatt

Kate Moss balhés húga, Lottie Moss elárulta, kórházba került és rohamot kapott, miután túladagolta az Ozempicet. „Ez volt életem legrosszabb döntése, úgyhogy ez egy figyelmeztetés mindenkinek: kérem, ha azon gondolkodtok, hogy használjátok, ne tegyétek. Annyira nem éri meg" - mondta a 26 éves modell a saját podcastjében. Lottie a továbbiakban elmondta, néhány hónappal ezelőtt próbálta ki a hollywoodi körökben népszerű szert, amit a sztárok arra használnak, hogy lefogyjanak, de eredetileg a cukorbetegség kezelésére fejlesztették ki. Lotti akkoriban nem volt elégedett a testével, ezért folyamodott ehhez a megoldáshoz.

Elárulta, hogy két hétig használta a gyógyszert, amit egy barátja útján szerzett. Később azonban kiderült, hogy az ő súlyához képest az ajánlott adag közel kétszeresét injekciózta be.

A túladagolás következtében Lottie egy nap annyira rosszul lett, hogy nem tudott inni, sem enni és teljesen elsápadt, ezért a barátja bevitte a sürgősségi osztályra. „A kiszáradástól rohamot kaptam, ami őszintén szólva a legijesztőbb dolog volt, ami valaha is történt velem az életemben" - vallotta be. Lottie elmondta, érezte, hogy az arca összerándul, és az egész teste megfeszül. „Őszintén szólva szörnyű volt" - mondta.

Kate Moss húga felnőtt élete nagy részében folyamatosan függőséggel küzdött, és megnánta, hogy az Ozempichez folyamodott. Utólag azt kívánja, bárcsak jobban ismerte volna a szer hatásait, mielőtt beadta volna magának az első injekciót, amit élete legrosszabb döntésének tart. Hozzátette, úgy látja, hogy ismét a csontsoványság a divat. „Kezd visszatérni ez a 'heroin chic' trend, ami a 90-es években nagyon népszerű volt. Nem kellene visszamennünk oda. Ennek már nem kellene trendnek lennie. Hová tűnt a testpozitivitás? Nem értem" - mondta

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.