Katie Holmes ritkán tesz ilyet: különleges magánéleti eseményről osztott meg fotót

Katie Holmes
AFP or licensors/US actress Katie Holmes attends the 2023 American Ballet Theatre's summer season opening night performance of "Like Water For Chocolate" at The Metropolitan Opera House on June 22, 2023 in New York City. (Photo by KENA BETANCUR / AFP) - AFP
születésnap katie holmes fotó
Ezen a héten sok ünnepelni valója van a Dawson és a haverok egykori színésznőjének. Katie Holmesnak mind szakmai, mind magánéleti téren van minek örülnie — utóbbi alkalomból jelentkezett új poszttal a közösségi médiában.

Ki hinné, hogy Dawson egykori haverja ma már 45 éves. Márperdig ez a helyzet, már Katie Holmes sem az a kislány, akit egykor megismertük. Ám Tom Cruise exfelesége nem magát ünnepli, hanem az édesanyját. Kedves fekete-fehér fotóval köszöntötte őt. 

Katie Holmes
Katie Holmes és szülei
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Katie Holmes édesanyjáról, Kathleen Holmesról osztott meg egy fotót, aki ma ünnepli születésnapját

„Boldog születésnapot anya! Annyira szeretlek!” - írta a kép tetejére, és mellé azt írta: „Nagyon boldog születésnapot a hihetetlen anyukámnak. Annyira szerencsés vagyok, hogy ez az önzetlen, erős, okos, édes és nagylelkű nő szeret”.

Barátja, Selma Blair így reagálta kedves mama fotójára: „Boldog születésnapot kedves Katie anyukája”. Kathleen is kommentelt az őt méltató posztra és a hozzászólásokra, kedvesen azt írta: „Nagyon köszönöm mindannyiótoknak a jókívánságokat. Nagyon hálás vagyok”.

Katie Holmes a Broadway sztárja

A családi ünneplésre duplán is okot adott Katie Holmes-nak az élet: a színésznő csatlakozik Jim Parsons, az Agymenők Sheldonjának társulatához, és Thornton Wilder amerikai klasszikusának, az Our Town című darabnak az új Broadway-produkciójához, amelyben a főszerepet játssza majd. A  darabban játszik Zoey Deutch, Ephraim Sykes, Billy Eugene Jones és sok más ismert név. A premierek szeptember 17-én kezdődnek a New York-i Barrymore Színházban, a darab korlátozott ideig látható majd.

Katie Holmes a darab fotózásáról megosztott egy videót az Instagramon.

Az elkészült fotók közül is megmutatott néhányat, és megköszönte a stáb munkáját, azt, hogy őt választották a főszerepre, és mindenkit arra invitált, hogy nézze meg a Broadway-premiert. 

 

„Köszönöm @briesarawelch ezt a gyönyörű megjelenést. Köszönöm @genevieveherr és @djquintero, hogy felkészítettek. Mindannyiótokat nagyon nagyra értékelek” — írta a poszthoz.


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.