Katy Perry nem sokat bízott a fantáziára: szinte félpucéran jelentette be az örömhírt - fotó

KENA BETANCUR / AFP - AFP
album Katy Perry Orlando Bloom botrány
Az énekesnőnek már kapható a hetedik stúdióalbuma, a 143. Katy Perry megadta a módját annak, hogy megörvendeztesse a rajongóit.

Katy Perry mostanában botrányt botrányra halmozott. Nem jelent kivételt a 143 új stúdióalbumának reklámhadjárata se, amikor is rendőrségi ügybe is keveredett. Most azonban boldogan tette közzé: megjelent a lemez, ám hogy az előzmények után milyen lesz a fogadtatása, kétséges. 

Katy Perry az utóbbi időben botrányt botrányra halmozott
Katy Perry az utóbbi időben botrányt botrányra halmozott
Forrás: AFP

Katy Perry engedély nélkül forgatott

Balul sült el Katy Perry Lifetimes klipjének forgatása. A dal az új albumon szerepel, a bajt pedig az okozta, hogy az énekesnő Spanyolországban, Ibiza környékén ökológiai szempontból érzékeny, védett homokdűnéknél forgatott engedély nélkül, így környezet elleni bűncselekménnyel vádolták. Ha ez nem lett volna elég, a 143 albumon szereplő Woman's World sem kapott jó kritikát, ráadásul a promóciós körúton ételpazarlás miatt húzta ki a gyufát,  miután egy ibizai klubban pizzaszeleteket dobált a színpadról.

Rajongói szerint elérte a mélypontját

Mindenki felháborodott, amikor Katy Perry júliusban egy áttetsző rózsaszín csipkeruhában érkezett a La Terrrazza nevű klubba. Persze, nem a ruha verte ki a biztosítékot, hanem az, hogy a buli hevében az egyik rajongóját megcsókolta. A közvélemény ellene fordult, mondván édesanyaként és stabil párkapcsolatban élő nőként nem viselkedhet így. Többek szerint elérte a mélypontját és mentális állapotát is megkérdőjelezték. 

Orlando Bloommal most már stabil a kapcsolata

Katy Perry és Orlando Bloom 2016-ban egy Golden Globe afterpartyn találkoztak először, összejöttek, de 2017-ben szakítottak. Senki sem tudta, mi volt a baj, az énekesnő azonban később elárulta, egyszerűen mást vártak akkor az élettől, de egy külön töltött év után újra egymásra találtak. Olyannyira, hogy Perry teljes nyíltsággal beszél a szexuális életükről is. Egy podcastben például elmondta, ha Orlando elmosogat, szex a jutalma. 

Ha válságban az album, Orlando nem villanthat

2016-ban Szardínia szigetén villantotta meg hátsóját és méretes férfiasságát Bloom, az erről  képek még mindig elérhetők a világhálón. Katy Perry 2024-ben azonban leszögezte, Orlando nem pucérkodhat. Nem is tagadta, hogy ennek az oka nem a szemérmesség, egyszerűen nem szeretné, hogy helyette a párjával foglalkozzon mindenki. „Katy azt szeretné elérni, hogy a hangsúly továbbra is rajta és a közelgő albumán legyen, amely még ebben az évben jelenik meg és így most nincs helye semmiféle villantásnak” - szögezte le egy ismerősük. 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.