Válása után elhagyta Hollywoodot a ’80-as évek sztárja, Kelly LeBrock: „Remetévé váltam”

2015 Tribeca Film Festival - Closing Night: "GoodFellas"
FilmMagic/2015 Tribeca Film Festival - Closing Night: "GoodFellas" - Gilbert Carrasquillo
hollywood Kelly LeBrock remete
A neve a ’80-as években szinte egybeforrt a filmsztárok világával, köszönhetően a „Weird Science” és „The Woman in Red” című filmekben nyújtott emlékezetes alakításainak. Kelly LeBrock az „álomnő” szerepében vált gyorsan Hollywood egyik legkeresettebb színésznőjévé, és ezzel elnyerte az „It girl” státuszt is.

Mielőtt színésznőként feltűnt volna, Kelly LeBrock modellként kezdte karrierjét, és egy Pantene reklámban aratta első nagy sikerét, amelyben híresen kijelentette: „Ne gyűlölj, mert szép vagyok.” Hollywoodi státuszát csak tovább erősítette házassága Steven Seagallal, a szintén nagyképernyős ikonnal, aki második férje volt három házassága közül. A pár, aki a Hard to Kill című 1990-es filmben együtt játszott, 1987 és 1996 között élt házasságban, és három gyermekük született.

Kelly LeBrock
Válása után hagyta el Hollywoodot Kelly LeBrock
Forrás: Variety via Getty Images

Válása után hagyta el Hollywoodot Kelly LeBrock

LeBrock 1994-ben beadta a válókeresetet „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva, és később egy interjúban „csúnyának” nevezte a válási procedúrát, ami jelentős hatással volt az életére. Egy 2013-as Daily Mail interjúban így vallott erről az időszakról: „Bevallom, remetévé váltam... Teljesen elvesztettem az önbecsülésemet. Gyűlöltem magamat.”

LeBrock arról is beszélt, hogy a válás részletei az esti hírekben szerepeltek, amit nem akart, hogy a gyerekei lássanak, ezért egyszerűen megszabadult a televíziótól. Végül úgy döntött, hogy teljesen felhagy hollywoodi karrierjével, és elköltözött a kaliforniai Santa Barbarába, egy tanyára, hogy gyermekeit távol nevelhesse a reflektorfénytől. Egy 2021-es Fox News interjúban elmondta, hogy 25 évet töltött el ezen a tanyán, messze Hollywoodtól

Hollywood nem az a hely volt, ahol fel akartam nevelni a gyermekeimet

magyarázta LeBrock. „A válásom nagy nyilvánosságot kapott, és egyszerűen nem vagyok egy hollywoodi lány. Soha nem is voltam az.”

LeBrock azt is hozzátette, hogy soha nem vonzotta igazán a figyelem, és inkább a természetben érezte otthon magát. „A legjobb tudásom szerint neveltem fel a gyerekeimet egyedülálló anyaként” – folytatta. 

Mindig visszatérhettem volna a karrieremhez, de a gyermekeimhez nem. Néhány ember képes mindkettőt csinálni, de én már megkaptam a hírnevet, és elegem volt belőle. Fiatalon lettem híres, és ez egyáltalán nem tett jót nekem, csak traumát okozott. A hírnév nem mindenkinek való.

 

Azóta LeBrock néhány alkalommal még megjelent a képernyőn, legutóbb a 2015-ös A Prince for Christmas című filmben, és 2023-ban a UCLA Neurosurgery’s Visionary Ball eseményén vett részt. Ám úgy tűnik, a csendesebb életet választotta, és ezzel teljesen elégedett.

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.