Chester Bennington édesanyja elárulva érzi magát a Linkin Park újraegyesítése miatt

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon - Season 11, az új Linkin Park
Todd Owyoung/NBC via Getty Image/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon - Season 11 - NBC
Emily Armstrong újraegyesülés Linkin Park Chester Bennington
Susan Eubanks szerint fia egykori zenekara keményen próbálkozik, hogy kitörölje a múltat. Sérelmezi, hogy neki senki nem szólt, hogy újraegyesülnek, új albumot vesznek fel és turnéra indulnak.

A Linkin Park néhai énekesének, Chester Benningtonnak az édesanyja azt mondja, „elárulva” érzi magát, amiért a nu-metal zenekar anélkül döntött úgy, hogy új énekessel egyesül újra, hogy erről őt értesítette volna. A Linkin Park a hónap elején jelentette be, hogy újra összeállnak Emily Armstrong énekesnővel, hogy új albumot készítsenek, majd turnén mutassák be azt.

Linkin Park In Concert - Brooklyn, NY
A Linkin Park szeptember 16-án már Emily Armstrong énekesnővel adott koncertet
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Bennington édesanyját hidegzuhanyként érte a Linkin Park újraegyesülése

A Rolling Stone-nak adott új interjújában Chester Bennington édesanyja, Susan Eubanks azt állította, hogy a zenekar „kőkeményen próbálja kitörölni a múltat”. Elmondta, hogy fia bandatársai korábban arról biztosították őt arról, hogy tájékoztatni fogják, ha tervezik az újjáalakulást.

„Elárulva érzem magam. Azt mondták nekem, ha valaha is csinálni fognak valamit, akkor szólni fognak nekem. Nem tudatták velem, és valószínűleg tudták, hogy nem leszek nagyon boldog. Nagyon feldúlt vagyok emiatt” — mondta.

Eubanks elmondta, hogy már korábban is kapcsolatban állt a dalszerzővel és társénekessel, Mike Shinodával a Benningtonnak készült archív dalok kiadásáról, de az újraegyesülés bejelentése váratlanul érte.

„A Google-on találtam rá, hogy Emily Armstrong csatlakozott a zenekarhoz. Amikor a Google-ben keresek valamit, az első dolog, ami gyakran felugrik, az a Linkin Park. És láttam, hogy azt írják, van egy bejelentésük. Egész héten ők voltak az első helyen, ha bármit beírtál a Google-ba” — nyiltkozta az anya, aki azt is felidézte, hogy Shinoda egyszer azt mondta Benningtonnak, hogy a Linkin Park jobban szólna egy női énekessel, és hogy a fia azt mondta neki, hogy ha valaha is elhagyná az együttest, valószínűleg egy nővel helyettesítenék.

chester bennington, linkin park
Forrás: Getty Images via AFP/2007 Getty Images

„Nem hiszem, hogy van bárki a világon, akinek ugyanolyan hangja lenne. És amikor hallottam őket, annyira visszataszított, hogy pontosan azt próbálják csinálni, amit Chester, de nem sikerül nekik”mondta el Susan Eubanks a véleményét.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.