Hét év után visszatér a Linkin Park: ő a zenekar új énekese

The 2024 iHeartRadio ALTer EGO Presented By Capital One - Show
Getty Images for iHeartRadio/The 2024 iHeartRadio ALTer EGO Presented By Capital One - Show - Kevin Winter
visszatérés Emily Armstrong Linkin Park
Hét évvel Chester Bennington halála után hatalmas bejelentést tett a zenekar: a Linkin Park visszatér, új énekessel, dobossal és friss albummal indulnak turnéra szeptember 11-én.

2017. július 20-án az egész világot megrázta Bennington halála, ugyanis a Linkin Park frontembere csak 41 éves volt, mikor elhunyt. Az énekes hosszú ideje depresszióval küzdött, és önkezűleg vetett véget az életének. Hét évvel a halála után hatalmas bejelentést tett a zenekar: új énekessel, dobossal és egy új albummal térnek vissza.

Linkin Park "From Zero" Global Livestream
Visszatér a Linkin Park: új énekessel, dobossal és friss albummal indulnak turnéra szeptember 11-én.
Forrás: Getty Images 

Visszatér a Linkin Park: nő az új énekese a zenekarnak

A XXI. század egyik meghatározó rockbandája csütörtökön este hirdetett meg egy Facebook-eseményt, majd élőben jelentkeztek a Youtube-on. A nem mindennapi produkciót nézve a nézők rájöhettek, hogy a zenekar új énekese Mike Shinoda rapper oldalán Emily Armstrong, az amerikai Dead Sara zenekar alapítója lesz. Továbbá Colin Brittain csatlakozott a bandához dobosként és társproducerként is. Az új felállással szeptember 11-én indulnak turnézni, az első állomás Los Angeles lesz. Új albumuk pedig november 15-én érkezik.

Hat gyermek maradt apa nélkül, miután Chester Bennington felakasztotta magát

A Linkin Park frontemberének két házasságából hat gyermeke született. De vajon mi vezetett a látszólag boldog családban élő énekes öngyilkosságához? Hogyan jut el egy sikeres ember addig, hogy feladja a küzdelmet? A depressziónak súlyos következményei lehetnek. Sean Dowdell, Chester gyerekkori barátja és zenésztársa arról mesélt, hogy senki sem számított arra, és semmi sem utalt arra, hogy elveszítik az énekest, mivel nem utaltak rá jelek, hogy ez a tragédia be fog következni. Öt évvel korábban Bennington valóban rossz passzban volt, és akkor Sean fejében valóban megfordult, hogy Chester esetleg ilyesmit tesz, de akkor abszolút nem gondolt rá. A világsztár az öngyilkosság pillanatában nem használt tudatmódosító szereket, és drogokat sem. Az énekes halála óta özvegye, Talinda Ann Bentley mentális problémákkal küzdőknek próbál segíteni, és a klinikai depresszióra is felhívja a figyelmet, hogy aki ilyesmiben szenved, merjen segítséget kérni. Egy eseményen arról is beszélt, hogy mennyire fontos, hogy a tragédiáért senkit sem hibáztassunk.

 


 



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.